PeristeriNews.gr
Media

Ηρεμία στον ΔΟΛ;


Έντονος, ωστόσο υπόκωφος είναι ο προβληματισμός σε στελέχη, όσο και εργαζομένους στον ΔΟΛ όπου επικρατεί μια παγωμένη ηρεμία η οποία προμηνύει όχι απλά καταιγίδα, αλλά χιονοθύελλα.

Έντονος, ωστόσο υπόκωφος είναι ο προβληματισμός σε στελέχη, όσο και εργαζομένους στον ΔΟΛ όπου επικρατεί μια παγωμένη ηρεμία η οποία προμηνύει όχι απλά καταιγίδα, αλλά χιονοθύελλα.

Ίσως τα δύο μυστικά πίσω από αυτό το γενικότερο πάγωμα των πραγμάτων είναι: πρώτον, ότι έχει παγώσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αφού μετά τις προ διμήνου ανακοινώσεις δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη και ο οργανισμός συνεχίζει να παράγει ζημίες.

Και δεύτερον η έντονη φημολογία ότι έχει ληφθεί οριστικά αυτή τη φορά η απόφαση να κλείσει η ημερήσια έκδοση του Βήματος. Η λήψη τέτοιας απόφασης δεν επιβεβαιώνεται, παρόλα αυτά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι η πρόταση να κλείσει το ημερήσιο ΒΗΜΑ έχει ξαναπέσει στο τραπέζι και ο Στ.Ψυχάρης το εξετάζει πλέον πιο σοβαρά από πριν.

Έχουν περάσει οι πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου και μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει παγώσει το πρόγραμμα απολύσεων των διοικητικών υπαλλήλων (ευτυχώς)! Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Π.Καψή το πρόγραμμα εξυγίανσης του ΔΟΛ (μέρος του οποίου ήταν η απομάκρυνση 150 διοικητικών υπαλλήλων) βασιζόταν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και εισροή 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία του ΔΟΛ από τους μετόχους.

Παγωμένη είναι η ιστορία του newsroom που σχετίζεται με την αναδιαμόρφωση της παραγωγής ειδήσεων αλλά και την γενικότερη αλλαγή του δημοσιογραφικού χάρτη στον ΔΟΛ.

Έχουν περάσει δύο μήνες από την ανακοίνωση της, ο Στέλιος Σοφιανός μάλιστα αποχώρησε από την εφημερίδα για αυτό τον σκοπό, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει καμία απολύτως ενέργεια προς την υλοποίηση του project.

Ενώ τέλος πάγωσε η έκδοση νέων ενθέτων στο ΒΗΜΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment