PeristeriNews.gr
Διεθνή

ΗΠΑ: Νέα «ύποπτα» δέματα σε πολιτικά πρόσωπα


Ο εντοπισμός «ύποπτων» δεμάτων στις ΗΠΑ συνεχίζεται καθώς μετά τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εντοπίστηκαν στην αλληλογραφία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και στο κτήριο του CNN, βρέθηκαν νέα πακέτα με παραλήπτες πολιτικούς των Δημοκρατικών.

Συγκεκριμένα, εκκενώθηκε το γραφείο μιας γερουσιαστού των Δημοκρατικών, της Καμάλα Χάρις, στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Χάρις, τα δέματα αυτά δεν είχαν ως παραλήπτη τη Χάρις ή κάποιο άλλο πρόσωπο στο γραφείο της. Στο ίδιο κτίριο στεγάζονται και τα γραφεία της εφημερίδας San Diego Union-Tribune.

Στο μεταξύ, το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC μετέδωσε ότι εντοπίστηκε και ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, Έρικ Χόλντερ.

Επιπλέον, ένας ύποπτος μηχανισμός, πιθανότατα βόμβα, στάλθηκε στο γραφείο του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο Κουόμο είπε ότι «δεν θα εκπλαγεί» αν εντοπιστούν και άλλα τέτοια ύποπτα δέματα.

Το μήνυμα Τραμπ για τα πακέτα εκρηκτικών

Μήνυμα για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς και τα «ύποπτα» δέματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, στο CNN και σε άλλους παραλήπτες, έστειλε μέσω Τwitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλτ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ παρέθεσε το tweet του αντιπροέδρου, Μάικ Πένς, υπογραμμίζοντας ότι συμφωνεί με όλη του την καρδιά.

«Καταδικάζουμε τις απόπειρες επίθεσης στον Μπαράκ Ομπάμα, την οικογένεια Κλίντον, το CNN και άλλους. Αυτές οι πράξεις δειλίας είναι αποτρόπαιες και δεν έχουν θέση σε αυτή τη χώρα. Είμαι ευγνώμων για την άμεση αντίδραση των μυστικών υπηρεσιών, του FBI αλλά και των τοπικών άρχων. Όποιοι ευθύνονται θα βρεθούν ενώπιων της δικαιοσύνης», ανέφερε το tweet του Μάικ Πένς.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment