PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ημερίδα για το ρόλο του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία στο Περιστέρι


Διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου…

Ημερίδα με τίτλο «Ο Ρόλος του Πανεπιστημίου στην Τοπική Κοινωνία» διοργανώνει ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18.00-20.00 στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως – σταθμός Μετρό “Περιστέρι”).

Στόχος είναι η ανάδειξη της σημασίας της ένταξης των νέων επιστημόνων στην τοπική κοινωνία για την ευρύτερη πρόοδο και ευημερία, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων “80 χρόνια Δήμος Περιστερίου” (1934-2014).

Στην ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κ. Χριστοφίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλ. Σταυρούλιας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τεχνικών Έργων Μ. Τσιώτα – Μάρκου, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθηνών – Καθηγητής Μ. Μπρατάκος και ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Φ. Αναστασίου.

Εισηγητές είναι:

  • Χριστοφίδης Κωνσταντίνος (Πρύτανης Πανεπιστημίου Κύπρου)
  • Ρόιδω Μητούλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χαροκόπειου Πανεπιστημίου)
  • Δρ Γρηγόρης Μακρίδης (Εκτελεστικός Διευθυντής Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου).

Επιπλέον, στην ημερίδα θα απονεμηθούν τα διπλώματα αποφοίτησης των συμμετεχόντων στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου. Συντονίζει η Δημοσιογράφος Άννα Σταφιδά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment