PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ηθοποιός υποστήριξε ότι θα σκότωνε τον Μπερλουσκόνι


«Έχω εμμονή με τον Μπερλουσκόνι, αλλά είμαι δειλός, αλλιώτικα θα έπαιρνα ένα πιστόλι και θα τον σκότωνα», δήλωσε, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό…

«Έχω εμμονή με τον Μπερλουσκόνι, αλλά είμαι δειλός, αλλιώτικα θα έπαιρνα ένα πιστόλι και θα τον σκότωνα», δήλωσε, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει προκαλέσει άπειρες φορές με τη συμπεριφορά του, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι γεννά και πρωτόγνωρα δολοφονικά αισθήματα.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός, Μισέλ Πικολί, ο οποίος αποκάλυψε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι θέλει να… δολοφονήσει τον Μπερλουσκόνι.

Πώς και μας εκμυστηρεύτηκε τα κρυφά του αισθήματα ο ηθοποιός; Μα ρωτήθηκε για το αν θα υποδυόταν ποτέ τον Ιταλό πρωθυπουργό. Τι το’ θελαν; Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε ο ηθοποιός.

«Θα ήταν χυδαίο. Δεν θέλω να παίξω αυτό τον γκάνγκστερ του χρήματος, τον γκάνγκστερ της πολιτικής, τον γκάνγκστερ του ιταλικού λαού. Θα έπαιζα οποιονδήποτε εκτός από αυτόν», απάντησε και τόνισε ότι θα προτιμούσε να υποδυθεί τον Χίτλερ, παρά τον Μπερλουσκόνι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment