PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ζωντανό στην παραμονή το Περιστέρι


Αν και έχασε με 101-76 από το Ρέθυμνο θα τα δώσει όλα για όλα για παραμονή στην τελευταία αγωνιστική με τον Ηλυσιακό.

Το Περιστέρι έχει τελευταία ευκαιρία για να σώσει την παρτίδα της παραμονής στην Α1 στην τελευταία αγωνιστική στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στην Κρήτη χάνοντας 101-76 από το Ρέθυμνο και πλέον βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού, αφού για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών τον Ηλυσιακό (έχει ένα ματς λιγότερο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο αν κερδίσει θα σωθεί ότι και να γίνει στο ματς με το Περιστέρι).

Το Ρέθυμνο μπήκε στο ρόλο του οδηγού από πολύ νωρίς, κόβοντας τα φτερά του Περιστερίου που ήλπιζε σε μία νίκη που θα του χάριζε την παραμονή του στην κατηγορία, έκανε με ευκολία το λάθος (15 στο ημίχρονο) και δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των Κρητικών όντας πολύ άστοχο από τα 6.75μ. (1/11 σουτ τριών πόντων).

Με το ξεκίνημα του β’ δεκαλέπτου, η διαφορά ανέβηκε στους 16 πόντους (29-13) και παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα, καθώς οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Με σερί 7-0 από τους γηπεδούχους, το 33-20 μετατράπηκε σε 40-20 και υπήρξε νταμπλ σκορ υπέρ των Κρητικών.

Στο β’ ημίχρονο, το Περιστέρι προσπάθησε να αντιδράσει με τρίποντα του Ψαρόπουλου, ωστόσο το Ρέθυμνο κατάφερε να επιβληθεί.

Τα δεκάλεπτα: 24 -13, 43-26, 69-54, 101 – 76

ΑΓΟΡ (Γιαπλές): Χορν 17 (1), Καλλινικίδης, Προύιτ 16 (5), Αγγελόπουλος 2, Τσαρούχας 9 (3), Τσοχλας 3, Ντούβνιακ 5 (1), Κόμματος 11 (1/4 τρ. 6 ρίμπ.), Κάρτερ 17 (3/5 τρίπ. 5 κλεψ.), Λάτοβιτς 5 (1), Πετγούεϊ 9 (1), Σηζοπουλος 7 (1).

Περιστέρι (Κουστένης): Παπαντωνίου 10 (5 ρίμπ.), Κομποδιέτας 10 (5 ρίμπ.), Βλάχος, Κανονίδης 9 (5 ρίμπ.), Ψαρόπουλος 9 (3/3 τρίπ., 4 ρίμπ.), Μάντζαρης 4, Μίτσελ 16 (2/4, 8 ρίμπ.), Χάινς 10 (5 ρίμπ.), Μελισσαράτος 5, Γαλιώτος 1, Λάκας 2, Ζούμπος.

Ο Τζίμης Κουστένης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα παιχνίδι που παίχθηκε στα ίσια και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου για αυτό. Είχαμε πει από την 1η αγωνιστική πως όλα θα κριθούν στην τελευταία και έτσι γίνεται. Ίσως βιώνουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η Καβάλα έπεσε οπότε εμείς ο Ηλυσιακός και η Ελευσίνα θα δώσουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Και πάλι να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλο το οικοδόμημα του Ρεθύμνου. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον στόχο μας».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Κομποδιέτας:

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έπαιξε στα ίσια και δικαίωσε όλους για το ότι το ματς παίχθηκε στα ίσια. Τα νέα είναι ευχάριστα για εμάς, αφού ηττήθηκε ο Ηλυσιακός και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία με νίκη την τελευταία αγωνιστική να σώσουμε την χρονιά. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και πάμε σε έναν “τελικό” για την παραμονή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment