PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εύκολη νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον Πανιώνιο


Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν για τον Ατρόμητο το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Πανιώνιο, στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε 2-0 των κουρασμένων από την υπερπροσπάθεια της Τούμπας (για το Κύπελλο) «κυανέρυθρων», στο πλαίσιο της 23ης ημέρας, για να φτάσει με άνεση στο τελικό 3-0 (18΄ πεν. Κουλούρης, 25΄ αυτ. Μπανανά, 53΄ Ενσικουλού) και να πιάσει στην τρίτη θέση την ΑΕΚ.

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με πέναλτι του Κουλούρη, που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαξίμοβιτς στον ίδιο τον διεθνή επιθετικό.

Διπλασίασαν στο 25΄ με αυτογκόλ του Μπανανά, όταν σε γύρισμα του Ενσικουλού από δεξιά ο στόπερ του Πανιωνίου προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανοΐλοβιτς.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά το 3-0, που είχε την «υπογραφή» του Ενσικουλού στο 53ο λεπτό ύστερα από έξοχη ατομική προσπάθεια, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες (84΄ Κορτ), Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μανούσος (73΄ Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Ενσικουλού (73΄ Μπρούνο).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος (87΄ Οικονομίδης), Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (62΄ Άρτσε), Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς (74΄ Καμαρά), Ντουρμισάι, Μπουμάλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment