PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εύκολη νίκη ο Ατρόμητος με Παναιτωλικό


Επιστροφή στις νίκες ο Ατρόμητος, μετά το βαρύ σκορ από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 8ο λεπτό ο Κνετ απέκρουσε σωτήρια σουτ του Κωτσόπουλου, κρατώντας το «μηδέν».

Στο 12΄ ο Ρισβάνης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντάλσιο και ο διαιτητής Μανούχος έδειξε πέναλτι, μετά και από τη χρήση του VAR.

Ο Μανούσος ευστόχησε από τα 11 βήματα κι άνοιξε το σκορ, μαζί και το δρόμο για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν είχε ιδιαίτερη επιθετική παρουσία και το μόνο που είχε να αντιπαρατάξει ήταν ένα άστοχο σουτ του Γιάκολις στο 39΄.

Από τη στιγμή μάλιστα που οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 50΄ λόγω της αποβολής του Ταχάρ με απευθείας κόκκινη κάρτα (πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Μπουσουλάτζιτς), το έργο τους έγινε ακόμη δυσκολότερο.

Στο 72΄ ο Ατρόμητος έφτασε στο δεύτερο γκολ με τον Κωτσόπουλο, από ασίστ του Μανούσου και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη του Ατρόμητου, με τους παίκτες του Κάναντι να χάνουν στη συνέχεια ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (66’ Τομάσεβιτς), Σάλομον, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς (82’ Χαρίσης), Κωτσόπουλος, Μανούσος (87’ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (66’ Αγκάγιεφ).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Βάντερσον (84΄ Περέιρα), Ντάλσιο (84’ Ντάλσιο), Ταχάρ, Γιάκολις (68’ Μεντόσα), Αριγίμπι (68’ Βέργος), Μάζουρεκ (58’ Τσιγγάρας), Ντίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment