PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εφτά παίκτες του Ατρόμητου στις Εθνικές ομάδες


Πλούσια για μια ακόμη φορά είναι η εκπροσώπηση του Ατρόμητου στις Εθνικές ομάδες.

Πλούσια για μια ακόμη φορά είναι η εκπροσώπηση του Ατρόμητου στις Εθνικές ομάδες. Ειδικότερα:
– Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιώργο Γεωργιάδης κάλεσε σήμερα στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία τους Θανάση Καραγκούνη και Γιάννη Σκόνδρα
– Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον τερματοφύλακα Χάρη Ραχιώτη για το φιλικό με την αντίστοιχη της Ελβετίας
– Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Θοδωρής Παχατουρίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό με την αντίστοιχη της Ολλανδίας τους: Άγγελο Δημητρίου, Τάσο Καντούτση, Νίκο Συμεωνίδη, Θεόδωρο Παπουτσογιαννόπουλο.

* Η επιστροφή της ομάδας από τη Ρόδο έχει προγραμματιστεί για τις 16.20.
Αύριο στις 12.00 θα γίνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για το Βόλο εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

* Η ομάδα Κ-20 αντιμετωπίζει αύριο στις 12.00 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου στο Εθνικό Στάδιο ενώ η ομάδα Κ-17 θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Εργοτέλη στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
« Με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του συλλόγου αποφασίσαμε να μην ζητήσουμε εισιτήρια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διότι με την συγκεκριμένη ομάδα έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια επεισόδια τόσο στο Περιστέρι όσο και στο Βόλο.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ζητήσει την κατανόηση και τον σεβασμό των οργανωμένων και μη φιλάθλων της σε αυτή την συγκεκριμένη απόφαση και τους καλεί να μην προσέλθουν ούτε μαζικά αλλά ούτε και μεμονωμένα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Είναι γνωστό ότι η ΠΑΕ Ατρόμητος με δικές της ενέργειες εξασφαλίζει εισιτήρια σε όλα γήπεδα της χώρας για τους φιλάθλους μας όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, κρίναμε, ότι το συμφέρον του συλλόγου επιτάσσει να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment