PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: «Λίγοι είναι εκείνοι που δεν ανησυχούν για το τι θα ξημερώσει»


«Η Νέα Δημοκρατία παραμένει όρθια απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία λόγω ανικανότητας και ανεπάρκειας, έχει δημιουργήσει και πάλι αβεβαιότητα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο περιθώριο συνάντησης με υποστηρικτές της υποψηφιότητας του στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη.

«Λίγοι είναι εκείνοι που δεν ανησυχούν σήμερα για το τι και πως θα ξημερώσει» εκτίμησε ο κ. Μεϊμαράκης και στάθηκε στην ανάγκη να προχωρήσει άμεσα στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών η κυβέρνηση, ώστε να αποσυνδεθεί το συγκεκριμένο ζήτημα από την αξιολόγηση.

Σε ερώτηση για τις δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν πρώτο ο κ. Μεϊμαράκης δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, ενώ σε ό,τι αφορά την κριτική που ασκείται στο κόμμα σχετικά με το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), επεσήμανε ότι η συμμετοχή της Ν.Δ. κρίνεται επιτυχημένη.

«Η επιτυχία αυτή ήταν ότι πείσαμε την κ. Μέρκελ να καταλάβει ότι δεν μπορούν να γίνουν κοινές περιπολίες με την Τουρκία στα σύνορα της Ευρώπης κι ότι απαιτείται να φυλαχθούν αυτά από την ελληνική ακτοφυλακή μαζί με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Αυτό ήταν η επιτυχία γι αυτό ακριβώς, όπως είδατε, και η κ. Μέρκελ στην ολομέλεια του συνεδρίου του ΕΛΚ μίλησε για φύλαξη συνόρων της Ευρώπης από την ακτοφυλακή δεν μίλησε για κοινές περιπολίες και καταγράφεται θετικά», εξήγησε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με στελέχη της Ν.Δ. ανάμεσα στα οποία ήταν πρώην υπουργοί και υφυπουργοί κυβερνήσεων της Ν.Δ., όπως οι Σωτήρης Κούβελας, Γιώργος Σαλαγκούδης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γιώργος Ορφανός, Γιάννης Ιωαννίδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Γιώργος Βλάχος, οι πρώην γενικοί γραμματείς υπουργείων Στράτος Σιμόπουλος, Παναγιώτης Κοκκόρης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Μίλτος Τασούλης, ο Σωτήρης Βόσδου, ο Δημήτρης Δαρνάκας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης κ.α.

Την Τετάρτη ο κ. Μεϊμαράκης θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του «όχι» στις Σέρρες.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment