PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή


Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας…

Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σπεύδοντας ωστόσο να σημειώνει ότι οι εκλογές σ’ αυτό το σημείο θα ήταν μοιραίες.

Στο πλαίσιο συνέντευξης στο περιοδικό «Focus», ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι οι αριστεροί πολιτικοί επαινούν συχνά τον εαυτό τους για το ότι μάχονται για τους πιο αδύναμους μίας κοινωνίας.

«Αλλά όταν κλείνεις τις τράπεζες και επιτρέπεις να περιμένουν οι πιο αδύναμοι στις ουρές, ο ένας πίσω από τον άλλο, ποιο είναι το αριστερό πρόσημο σε αυτό;» διερωτήθηκε ρητορικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποδείξει ότι θα κάνει το καθήκον του, ενώ πρόσθεσε ότι οι νέες εκλογές θα ήταν όχι μόνο αντιπαραγωγικές, αλλά και μοιραίες.

«Η συζήτηση για ένα Grexit δεν έχει νόημα. Η ιδιότητα του μέλους στην Ευρώπη είναι μη αναστρέψιμη. Όποιος εισέρχεται στο ευρώ, λαμβάνει την απόφαση αυτή μια για πάντα. Όποιος αυτοβούλως αποχωρεί από το ευρώ, δε θα εισέλθει ποτέ ξανά στο club αυτό» υπερθεμάτισε παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης.

Αναφορικά με τα νέα μέτρα λιτότητας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισήμανε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της εξάμηνης κυβέρνησης, διαμήνυσε ότι «ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ήδη έξι μήνες στην εξουσία. Αν και υποσχέθηκε στους Έλληνες τον ουρανό με τ’ άστρα οδηγεί από τότε τη χώρα προς τα πίσω».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment