PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ευ. Βενιζέλος: Δεν τίθεται ζήτημα βουλευτικών εκλογών


Η σταθερότητα της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε χθες, η πολιτική σταθερότητα είναι διασφαλισμένη … ζήτημα βουλευτικών εκλογών δεν τίθεται, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η σταθερότητα της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε χθες, η πολιτική σταθερότητα είναι διασφαλισμένη … ζήτημα βουλευτικών εκλογών δεν τίθεται, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό.

Όπως είπε, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα «γιατί αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι να δείξουμε πως είμαστε στην τελική ευθεία λίγο πριν την οριστική έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο», τονίζοντας πως η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι μια σημαντική πράξη.

Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος τη χαρακτήρισε ως εξαιρετικά σημαντική πράξη και τόνισε πως προτεραιότητα τώρα είναι να κινητοποιηθούν οι τράπεζες για να βοηθήσουν τους πολίτες που είναι σε δύσκολη θέση, να στηριχθούν οι επιχειρήσεις προκειμένου και αυτές να βοηθήσουν τους εργαζόμενους.

«Έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε τη χώρα από το μνημόνιο»

Ο κ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε της πολιτικής του λέγοντας ότι «Έχουμε μια πρόσθετη υποχρέωση γιατί πήραμε την απόφαση να βάλουμε τη χώρα στο μνημόνιο και τώρα πρέπει να τη βγάλουμε από αυτό».

Υπάρχει, είπε, η πολιτική των γενικόλογων και η πολιτική της δύσκολης και επώδυνης πράξης που μπορεί να σε κάνει αντιπαθή

«Ο Γ. Παπανδρέου έχει εκκρεμότητες»

Κληθείς να τοποθετηθεί για το «όχι» του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο άρθρο για τις τράπεζες, είπε ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα άλλο πέρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.

«Όλοι κρινόμαστε» επανέλαβε και επεσήμανε ότι σημασία έχει η χώρα να βγει από την κρίση.

Σε ερώτηση για το εάν δεν προχώρησε σε διαγραφές για να μην μειωθεί ο αριθμός της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είπε ότι δεν είναι το κριτήριο του τα διοικητικά μέτρα, ενώ στην επιμονή των δημοσιογράφων, έξω από το Μαξίμου, πρόσθεσε ότι ο «κ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ και μεγάλες εκκρεμότητες» χωρίς όμως να γίνει πιο σαφής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment