PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ευχαριστίες του Δημάρχου για τη συνεισφορά στο «Καθήκον Κατ’ οίκον»


Ένα δίκτυο Περιστεριωτών στηρίζει οικονομικά το πρωτοποριακό κοινωνικής μέριμνας

Πρωτοπόρος ο Δήμος Περιστερίου σε προγράμματα κοινωνικής μέριμνας στέκεται δίπλα στους αδύναμους πολίτες, στηρίζοντάς τους έμπρακτα, στα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού συστήματος της στοχευμένης αλληλεγγύης, προχώρησε με απόλυτη επιτυχία στην υλοποίηση ενός νέου πρωτοποριακού προγράμματος το «Καθήκον Κατ’ οίκον», με το οποίο κάθε μεσημέρι, προσφέρεται δωρεάν φρεσκομαγειρεμένο ζεστό φαγητό στο σπίτι των Περιστεριωτών, που δεν έχουν και δεν μπορούν!

Ως γνωστόν, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο Περιστεριωτών, που συνεισφέρουν οικονομικά για την αγορά των τροφίμων, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Ως αναγνώριση που αρμόζει στη συνεισφορά, ο Δήμαρχος Περιστερίου θέλει να αποδώσει δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ιδιοκτήτες των Εστιατορίων «ΔΑΦΝΗ».

Στην επιστολή του, αναφέρει ότι: «Σε καιρούς τόσο δύσκολους, όπως οι σημερινοί, με την οικονομική καθίζηση να έχει διεισδύσει σε όλα τα νοικοκυριά και σε όλες τις οικογένειες των συνδημοτών μας, ιδιαίτερα μάλιστα των οικονομικά ασθενέστερων και αδύναμων, η κοινωνική ευαισθησία, η αλληλεγγύη και η αρωγή σας, αναδεικνύονται σε πολύτιμο για τη μαζική κρίση, θεραπευτικό αντίδοτο».

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2010, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ο Δήμος Περιστερίου ευχαρίστησε και τίμησε αυτούς που στηρίζουν τις δράσεις της κοινωνικής μέριμνας του Δήμου: Ανδρεόλας Γαβριήλ, Βασιλόπουλος Α.Β., Βλασσάς Κωνσταντίνος, Δράκος Ανδρέας, Ζαχαράκης Νίκος, Κουτουλάκης Νίκος, Κουτσογιάννης Γεώργιος, Λακιώτης Ευάγγελος, Λιναρδάτος Γεώργιος, Νόσης Νικόλαος, Σκλαβενίτης Γεράσιμος, Χόντος Ιωάννης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment