PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ευρωπαίος Ατρόμητος – Δεν πανηγύρισε μια τελευταία νίκη


Παρά το εορταστικό κλίμα που είχαν φτιάξει οι άνθρωποι του Ατρομήτου, οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν έδειξαν την ίδια αφοσίωση και ηττήθηκαν στην τελευταία αγωνιστική από τον ΟΦΗ με 0-2.

Ο Ατρόμητος θα συμμετέχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League αλλά με νέο προπονητή αφού ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε πως αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνας στον πάγκο του Ατρομήτου.

Ο Αυστριακός προπονητής ευχαρίστησε τον καθένα στο σύλλογο του Περιστερίου όπως και τον κόσμο της ομάδας δηλώνοντας πως πέρασε δυο υπέροχα χρόνια στην ομάδα.

Η θετική είδηση της ημέρας ήταν η κατάκτηση του «χρυσού παπουτσιού» από τον Ευθύμη Κουλούρη που με 19 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Superleague, το οποίο ήταν μάλιστα το πρώτο του Ατρομήτου στην κορυφαία κατηγορία.

Στα αγωνιστικά ο ΟΦΗ έδειξε ως η μόνη ομάδα που μπήκε στο χορτάρι του γηπέδου Περιστερίου με σκοπό να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με στημένη φάση και το Νέιρα να σκοράρει με σουτ από το πέναλτι στο 21′. Οι Κρητικοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Σασί στο 74’ και έκλεισαν έτσι θέση για τα μπαράζ.

Παρά την ήττα ο Ατρόμητος μόνο επιτυχημένος είναι για μια ακόμα χρονιά αφού με εξαιρετικό πλάνο και στοχευμένες κινήσεις κατάφερε να βγει 4ος παίρνοντας το εισιτήριο για το Europa League.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Σάκιτς,, Μπουσούλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Μανούσος (56’ Ουγκράι), Ούμπιντες, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης.

 ΟΦΗ (Βέρα): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν, Νέιρα, Μελάντο, Ναμπί (82’ Σακόρ), Φερέιρα (73’ Νάστος), Βαζ, Σάσι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment