PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Comenius» και σύμπραξης με τους εκπαιδευτικούς του 12ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχθηκε εκπαιδευτικούς από Ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Comenius» και σύμπραξης με τους εκπαιδευτικούς του 12ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο κ. Παχατουρίδης με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Θεόδωρο Αρβανίτη συναντήθηκε με τους ευρωπαίους εκπαιδευτικούς στις 25 Μαΐου το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων στο ισόγειο του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου.

Όσον αφορά το αντικείμενο της συνεργασίας των εκπαιδευτικών για την ενδοσχολική βία, ο Δήμαρχος τόνισε ότι έχει -πλέον- λάβει ανησυχητικές διαστάσεις επηρεάζοντας καθοριστικά τη ζωή χιλιάδων μαθητών και τέτοιες ανταλλαγές εμπειριών συμβάλλουν στη μείωση του σοβαρού προβλήματος.

Οι εκπαιδευτικοί από τις χώρες Πολωνία, Τσεχία, Λιθουανία και Σλοβακία συνοδεύονταν από την Διευθύντρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Φρατζέσκα Μπελαφέμινε και τον Υπεύθυνο του προγράμματος Αναστάσιο Ντρίκο, καθώς και την τέως Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Ελένη Ξεκαλάκη.

Για την άψογη φιλοξενία οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν τις ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία της πόλης μας και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο σύνολο γλυπτών «Η συνάντηση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment