PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων 2011


Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2011.

Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2011.

Κριός (21/3-20/4)

Το 2011 θα είναι μια ανήσυχη και έντονη χρονιά για τους Κριούς.
Το πέρασμα του Δία και το πλανητικό σκηνικό θα φέρει φωτιά στις σχέσεις με περίγυρο και αγαπημένα πρόσωπα. Έντονο κλίμα ανησυχίας πίεσης και στρες θα υπερφορτίζει τις καταστάσεις σχεδόν όλη την διάρκεια του έτους. Θα χρειαστεί από πλευρά σας να κάνετε πολλές υποχωρήσεις για να αποφύγετε εντάσεις στον τομέα της αγάπης και των σχέσεων.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το 2011 προβλέπει δημιουργικότητα και προώθηση της καριέρας και των επαγγελματικών για όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου. Το πλανητικό σκηνικό Δία-Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει ειρήνη, ισορροπία, εξέλιξη, δημιουργικότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής και συνθήκες εργασίας. Η επιρροή του Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα επιφέρει έντονες κοινωνικές συναναστροφές που θα συμβάλλουν σημαντικά στον τομέα των σχέσεων και των επαγγελματικών σας.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Το πλανητικό σκηνικό του 2011 φαίνεται να είναι αρκετά ευνοϊκό με εκπλήρωση των στόχων σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η είσοδος του Ουρανού σε συνδυασμό με την παρουσία του Άρη διευκολύνει σημαντικά γεγονότα με μελλοντική εξέλιξη στον τομέα των επαγγελματικών σας και ιδιαίτερα των επιχειρήσεων. Αποφύγετε μικροεντάσεις διότι το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα είναι ομαλό, για να επιτύχετε διαπραγματεύσεις που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας μελλοντικά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το ετήσιο ωροσκόπιο για τους Καρκίνους προβλέπει ευνοϊκές αλλαγές προς όλους τους τομείς. Προς το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011 νέες ευκαιρίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και οι αλλαγές θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας με νέα γνώση προς όφελος σας. Κοινωνικές επαφές ανοίγουν νέους ορίζοντες και στόχους με πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή μόνο στην επιρροή του Πλούτωνα που επιβαρύνει τη διάθεσή σας με νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν.

Λέων (23/7-23/8)

Το 2011 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τους Λέοντες. Οι πλανητικές όψεις υπόσχονται ευχάριστες αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή και τις σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να επιβάλλετε τις απόψεις σας ή να κάνετε ριψοκίνδυνους νεωτερισμούς χωρίς να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Άλλωστε το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιό σας θα σας επιφέρει ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μέτρια χρονιά θα είναι το 2011 για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου. Η χρονιά ξεκινά με πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η επιρροή του Δία στο ζώδιό σας θα μεγαλώσει την εσωτερική σας ασφάλεια βλέποντας την καλύτερη πλευρά της ζωής μέσα από την πνευματική αναζήτηση. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για μια εποικοδομητική μελλοντική κατεύθυνση.

Ζυγός (23/9-22/10)

Το 2011 για τους Ζυγούς προβλέπετε σκληρή εργασία και πολλοί από εσάς θα επισημοποιήσετε μια σχέση ή θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας, που αν τις χειριστείτε σωστά θα εισπράξετε μια καλή αμοιβή μελλοντικά. Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε στις σχέσεις σας γιατί η χρονιά αυτή είναι προοίμιο για σημαντικές αλλαγές που θα αρχίσουν να φαίνονται από το 4ο τρίμηνο του έτους και μετά.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το 2011 θα είναι έντονα δημιουργικό αν θελήσετε να κάνετε συμφωνίες και συζητήσεις που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σας. Οι πλανητικές επιρροές θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις με συνεργάτες που θα συμβάλλουν σημαντικά στην μελλοντική σας εξέλιξη. Η επιρροή του πλανήτη Δία στο ζώδιό σας, ευνοεί κοινωνικές επαφές και καινούργιες γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Τοξότης (23/11-21/12)

Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό Δία-Πλούτωνα η χρονιά του 2011 σας γεμίζει με θάρρος και ενθουσιασμό και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα ταλέντα σας. Η καριέρα σας θα παρουσιάσει εξέλιξη και αρκετά εμπόδια από την προηγούμενη χρονιά θα ξεπεραστούν. Από τα μέσα του έτους μπορεί να αισθανθείτε σωματική κούραση και υπερκόπωση διότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές και η πίεση στον επαγγελματικό τομέα υπερβολική. Ο δρόμος τη
ς επιτυχίας όμως είναι ορθάνοιχτος μπροστά σας. Προς το τέλος Ιουλίου τα πράγματα ισορροπούν ιδιαίτερα καλά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι πλανητικές επιρροές του 2011 προβλέπουν ότι θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες στιγμές και ευκαιρίες για περισσότερη αναψυχή, κοινωνικές επαφές και έντονες διαφοροποιήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Στον τομέα των σχέσεων φαίνεται πως αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δείξετε περισσότερη κατανόηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Θα πρέπει να είστε χαλαροί για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να προκύψουν εξαιτίας του συντρόφου σας, ώστε να μη γίνουν αφορμή για δυσκολίες. Σε γενικές γραμμές αυτή τη χρονιά τα άστρα θα σας απελευθερώσουν με υλικές ανησυχίες και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Το 2011 προβλέπεται να είναι μια ειρηνική και αρμονική χρονιά. Το ουράνιο πλανητικό σκηνικό Άρη-Ουρανού ενισχύει τους δεσμούς και τις σχέσεις προσφέροντας ιδανικές ευκαιρίες τόσο στην εργασία όσο και στον επαγγελματικό περίγυρο. Από τα μέσα του έτους πολλοί από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις με πολύ θετικά αποτελέσματα στο μέλλον τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Οι δύσκολες καταστάσεις και η απογοήτευση που σας βαραίνουν από το παρελθόν φαίνεται πως μαλακώνουν διαγράφοντας ένα πολύ ειρηνικό μέλλον σιγουριάς και αυτοπεποίθησης.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Το 2011 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τους Ιχθείς. Το 1ο τρίμηνο του έτους ενδέχεται να παρουσιαστούν ορισμένες μικροδιαφορές και εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα και συνεργάτες. Η περίοδος αυτή θα είναι μεταβατική γι αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ρυθμίστε ανοιχτούς λογαριασμούς με τρίτα πρόσωπα με σοβαρότητα αποφεύγοντας εντάσεις και λογομαχίες. Από τις αρχές του 2ου εξαμήνου του έτους τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά και με μια σωστή στρατηγική, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοικτός τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment