PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων «Οικογένεια» 2011


Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων στην οικογένεια για το 2011.

Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων στην οικογένεια για το 2011.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σκηνικό του 2011 θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και έντονη ανησυχία διότι η αστάθεια και η έλλειψη επικοινωνίας με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένεια, θα σας δημιουργήσει φόβους και ενοχές που θα ταράζουν την ψυχολογία σας. Στα οικογενειακά θέματα θα υπάρξει σημαντική βελτίωση από τα μέσα Ιουνίου και μετά όπου θα επέλθει ισορροπία, θα αποκατασταθεί η ηρεμία και η οικογενειακή ζωή θα γίνει αρμονική.

Ταύρος (21/4-20/5)

Η επιρροή του Δία στο ζώδιο σας θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σας, με οικογένεια και άμεσο οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον. Στα μισά του έτους φθάνει η ώρα για οριστικά ξεκαθαρίσματα και εκκρεμότητες που σας βασανίζουν και είναι απαραίτητο να σπάσουν οριστικά.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η διέλευση Δία – Ουρανού διευκολύνει κάπως τα πράγματα στον τομέα οικογένεια και σπίτι. Οι συνθήκες διαβίωσης φαίνεται πως αρχίζουν να ισορροπούν και τα οικονομικά βάρη της τελευταίας πενταετίας ήρθε η ώρα επιτέλους να μπουν σε μια σειρά, χαρίζοντας σας περισσότερη ελευθερία και ηρεμία.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Το πέρασμα του Δία από το ζώδιο του Καρκίνου, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και η ζωή γίνεται αρκετά πιο άνετη με την οικογένειά διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητά σας. Ο Ουρανός ενθαρρύνει τις υπερβολές γι αυτό αποφύγετε υπέρμετρους ενθουσιασμούς με δαπάνες και αγορές που μπορεί να σας εμπλέξουν σε οικονομικές δυσκολίες και πιθανόν σε προβλήματα με νόμο μελλοντικά.

Λέων (23/7-23/8)

Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας, δημιουργεί μια τάση για απομόνωση και μοναξιά. Μπερδεμένα συναισθήματα και ανεκπλήρωτες ανάγκες σας κάνουν υπερβολικούς ή σπασμωδικούς με τα άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Χαλαρώστε, χαμογελάστε και προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία με την καλή διάθεση των άλλων.

Παρθένος (24/8-22/9)

Η διέλευση του Πλούτωνα – Ουρανού μπορεί να επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθειες για να ξεπεράσετε εντάσεις και μικροεμπόδια με τα μέλη της οικογένειας σας ή με το κοντινό σας περιβάλλον. Αποβάλετε τους φόβους σας και καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να αντιστραφεί η όψη αυτή.

Ζυγός (23/9-22/10)

Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στον τομέα οικογένεια τη χρονιά αυτή. Ξεκαθαρίσματα και αλλαγή πολιτικής απέναντι στους ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός σας, η ενός παιδιού σας. Πολλοί από εσάς θα απολαύσετε σύντομα ταξίδια με φίλους και συγγενείς αναπτερώνοντας την διάθεση και το ηθικό σας. Κάποιοι θα διατηρήσουν μια ήρεμη και αρμονική σχέση με τα μέλη της οικογένειας τους, τον κοντινό περίγυρο και αγαπημένους φίλους. Από τα μέσα του έτους η επιρροή του Πλούτωνα κάνει τα πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν πρόκειται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Στον οικογενειακό τομέα θα σας παρουσιαστούν εντάσεις και προκλήσεις που θα σας προβληματίσουν αρκετά. Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας γεμίσει με αδικαιολόγητη απαισιοδοξία και απογοήτευση για κοντινά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Σκεφτείτε ήρεμα διότι θα υπάρξουν μικροεμπόδια σε θέματα κληρονομικά και οικονομικά που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Ίσως θα είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε άλλους τομείς που το κλίμα θα είναι πιο ευνοϊκό.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η επιρροή του Πλούτωνα στον τομέα της οικογένειας την χρονιά αυτή ενδέχεται να σας περιορίσει αρκετά με μικροεμπόδια συγγενικών προσώπων. Ίσως φέτος να χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί για να διατηρήσετε καλή ατμόσφαιρα με πρόσωπα της οικογένειάς σας διότι οι πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα ίσως σας αναγκάζουν να ξεχάσετε το σπίτι και την οικογένεια.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Βελτίωση στην οικογενειακή ζωή αναμένετε το 2011. Η πλανητική επιρροή του Κρόνου σας κάνει να νοιώθετε λιγάκι ασθενείς με αποτέλεσμα να αισθάνεστε απόμακροι αποφεύγοντας διακριτικά διάφορα πάρτι συγκέντρωσης. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και αποφύγετε μικροεντάσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν.
Λόγω φόρτου εργασίας ο χρόνος σας θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι σχέσεις σας με κοντινά αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας υπόσχετε πως η νέα χρονιά που έρχεται θα είναι σημαντικά καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά πιθανότατα να χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου πιθανότητα προς το τέλος καλοκαιριού και μετά. Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους με αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε εντάσεις για να επιτύχετε την ισορροπία και αρμονία στην οικογένεια.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Στις αρχές του 2011 και μέχρι τα μέσα Μαρτίου η κατάσταση φαίνεται πως θα είναι αρκετά ισορροπημένη στον τομέα της οικογένειας σας. Κατά το 2ο τρίμηνο του έτους προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευθείτε. Αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει μια εξέγερση από πλευράς σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρές συγκρούσεις κόβοντας δεσμούς που θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικοί ή χρήσιμοι για τη ζωή σας.
Σκεφτείτε πάρα πολύ καλά και με γνώμονα τη λογική, διότι οι πλανητικές επιρροές είναι γεμάτες εξάρσεις, απογοήτευση, αυταπάτη, ένταση και παράλογο συναισθηματισμό. Ίσως δεν θα ήταν φρόνιμο να πάρετε αμετάκλητες αποφάσεις που θα σας κάνουν να μετανιώσετε αργότερα εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment