PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ετήσιες Προβλέψεις Ζωδίων «Αισθηματικά» 2011


Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων στα αισθηματικά για το 2011.

Οι ετήσιες προβλέψεις όλων των ζωδίων στα αισθηματικά για το 2011.

Κριός (21/3-20/4)

Το πλανητικό σκηνικό Δία Κρόνου θα επιφέρει ισορροπία στις σχέσεις και αποκατάσταση της συναισθηματικής ζωής στους δεσμευμένους. Το πέρασμα της Αφροδίτης θα σας κάνει να εξετάσετε καλύτερα τις φιλοδοξίες του συντρόφου σας, θέτοντας τα πράγματα επί τάπητος, ξεκαθαρίζοντας περίπλοκες καταστάσεις από το παρελθόν. Οι αδέσμευτοι αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που σας ενδιαφέρει είναι η κατάλληλη εποχή να τον προσεγγίσετε και να βιώσετε στιγμές πάθους. Πολλοί από εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσετε μόνιμη σχέση ή συμβίωση καταλήγοντας στα σκαλιά της εκκλησίας προς το τέλος του τρίτου τριμήνου του έτους.

Ταύρος (21/4-20/5)

Το κλίμα θα είναι αρκετά πιο ευνοϊκό από την περσινή χρονιά. Για τους δεσμευμένους ή για όσους έχουνε σχέση με το αντίθετο φύλλο η οικογενειακή ζωή και οι σχέσεις θα είναι αρμονικές. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την σχέση τους. Το πλανητικό σκηνικό Δία – Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται όμορφες, ρομαντικές στιγμές και ένα ριζικά ανανεωμένο κλίμα ερωτισμού και νέων γνωριμιών. Κάποιες όψεις του Δία ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας και απελευθερώνουν τα συναισθήματά σας με τον καλύτερο τρόπο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκαθαρίζουν δεσμούς και καταστάσεις από το παρελθόν. Από τα μέσα Μαρτίου ευνοούνται νέες γνωριμίες με μελλοντικές εξελίξεις. Το μόνο αρνητικό σημείο στη φετινή χρονιά είναι η προσοχή που χρειάζεται να δείξετε καθώς και να αποφύγετε γάμο και επισημοποίηση δεσμών γιατί μελλοντικά ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις και ανισορροπία.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Οι πλανητικές επιρροές που επικρατούν στον ουρανό το 2011, ξυπνούν έντονο ρομαντικό κλίμα και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας λόγω κακής επικοινωνίας. Η επιρροή της Αφροδίτης από τα μέσα του δεύτερου τριμήνου του 2011 και έως το τέλος Αυγούστου, υπόσχετε νέες γνωριμίες και ξαφνικές απιστίες. Επανεξετάστε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αν δεν εξετάσετε τα πράγματα πολύ καλά.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η περίοδος Ιανουαρίου – Μαρτίου θα είναι δύσκολη για τους δεσμευμένους, το υπόλοιπο διάστημα θα απολαύσετε ήρεμη και αρμονική ζωή σχετικά με πέρυσι.
Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες αγάπης, ξεκινώντας σχέσεις μικρής διάρκειας και γεμάτες ρευστότητα με την θεά του έρωτα στο πλευρό σας να σας ανοίγει πόρτες για κάτι πολύ σημαντικό από το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Από τα μισά του δεύτερου τριμήνου του 2011 η Αφροδίτη και το πλανητικό σκηνικό προσφέρει ευκαιρίες για δημιουργία σταθερών και μακροπρόθεσμων σχέσεων.

Λέων (23/7-23/8)

Το 2011 πολλοί από σας αποφασίζετε ότι ο δεσμός σας δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αποφύγετε νευρικότητες, χαλαρώστε και ξεκαθαρίστε με τον σύντροφό σας καταστάσεις που σας βασανίζουν από το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι θα διατηρήσουν αφοσίωση και στοργή από τον σύντροφο τους με αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή καθ όλη την διάρκεια του έτους. Μερικοί από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μπορεί ακόμη και να παντρευτείτε κατά την διάρκεια του έτους. Για τους αδέσμευτους νέες γνωριμίες και αλλαγές θα κάνουν το κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό από τα μέσα του Αυγούστου και μετά. Αυτό που πρέπει να προσέξετε από τα μέσα Οκτωβρίου είναι να μην κάνετε την ατμόσφαιρα δύσκολη διότι μερικοί από εσάς μπορεί να φτάσετε σε οριστική ρήξη.

Παρθένος (24/8-22/9)

Στιγμές έντονου ρομαντισμού και πάθους υπόσχεται το 2011. Από τις αρχές του έτους πολλοί από εσάς θα δείτε έναν νέο έρωτα, γεμάτο πάθος και ερωτισμό να χτυπά την πόρτα σας. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε σκηνές κτητικότητας και εντάσεων διότι θα δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Από τα μέσα Μαΐου και έως το πρώτο 10ημερο του μηνός Απριλίου αποφύγετε δεσμευτικές συμφωνίες με τον σύντροφό σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και οριστικές ρήξεις μελλοντικά. Τη χρονιά αυτή προγραμματίστε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, γίνετε πιο αισιόδοξοι, δείξτε τρυφερότητα και αγάπη στον σύντροφό σας γιατί τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα είναι περιστασιακά και δεν χρειάζεται να χαλάτε τη διάθεσή σας.

Ζυγός (23/9-22/10)< /p>

Ο έρωτας και οι σχέσεις θα είναι κάπως στον αέρα την χρονιά αυτή. Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας προκαλέσει έντονη συναισθηματική ανασφάλεια και σκαμπανεβάσματα. Από το μήνα Ιούλιο και μετά τα πράγματα θα γίνουν πιο ισορροπημένα για τους δεσμευμένους αν αποφύγετε συναισθηματική ένταση, ιδιαίτερα αν πρόκειται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με θέματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Προς το τέλος του έτους μείνετε ήρεμοι διότι οι ρήξεις μπορεί να είναι και οριστικές. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε γνωριμίες που θα καταλήξουν σε μακροχρόνιους ερωτικούς δεσμούς.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Πολλές αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν στον ορίζοντα το 2011. Αποφύγετε εντάσεις και ξεκαθαρίστε με ήπιο τρόπο θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα γιατί μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις από το 1ο εξάμηνο του έτους που ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε οριστική ρήξη με τον σύντροφό σας. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε ειλικρινής με τον σύντροφο σας, διότι θα προκύψουν παρασκηνιακά γεγονότα και παρανοήσεις που θα σας πληγώσουν εντελώς ξαφνικά. Κρατήστε την ισορροπία στον γάμο ή την σχέση σας, κρατώντας τον έλεγχο των θεμάτων με ηρεμία, έως το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου θα έχουμε την εξομάλυνση των πραγμάτων. Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές πάθους με μια νέα γνωριμία που θα σας γεμίσει συναισθηματικά και υπόσχεται μακροπρόθεσμη διάρκεια.

Τοξότης (23/11-21/12)

Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης το 2011 θα σας χαρίσει πολλές αλλά και κακές στιγμές με μπερδεμένα συναισθήματα και πολλά συναισθηματικά ερωτηματικά. Από τα μέσα Απριλίου και μετά οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στις προσδοκίες σας και θα υπάρξει μια τάση για συμφιλίωση και ελαχιστοποίηση των διαφορών που υπάρχουν από το παρελθόν με τον σύντροφό σας. Πολλοί από εσάς ενδέχεται από τα μέσα του έτους και μετά να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως πιο διπλωματικοί και προσεκτικοί από κάθε άλλη χρονιά διότι αυτό που θα επιδιώκετε είναι πραγματική αγάπη και ειλικρίνεια από τον σύντροφο σας, μια που το 2011 προσφέρετε για μακροχρόνιες σχέσεις με μελλοντικές εξελίξεις.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Το 2011 φαίνεται πως θα είναι μια ήρεμη χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο με ειρήνη και σταθερότητα. Από το μήνα Φεβρουάριο και έως τα τέλη Απριλίου οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε ισορροπία και κατανόηση από τον σύντροφό σας.
Βρείτε ένα κοινό σημείο να συμπέσουν οι απόψεις σας και αντιμετωπίστε χαλαρά κάποια μικροεμπόδια και εντάσεις που πιθανόν να χαλάσουν τη διάθεσή σας κατά το 2ο εξάμηνο του έτους. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη μελλοντικά μέσα από το χώρο εργασίας σας. Από τα μέσα του 2ου τριμήνου θα ρίξετε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτα πάθος και έντονο ερωτισμό σε μια νέα νεφελώδη σχέση που θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά για ένα γάμο ή μια μόνιμη σχέση με μακροχρόνια εξέλιξη.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Η σταθερότητα των συναισθηματικών σας δεσμών φαίνεται ότι θα κάνει τη χρονιά ιδιαίτερα σπουδαία. Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει πιο ευάλωτους στον αισθηματικό τομέα. Η ψυχαγωγία και η κοινωνική ζωή ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα η θεά του έρωτα Αφροδίτη φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, σε όσους έχουν υπομονή και ανεκτικότητα. Από τα μέσα του έτους και μετά οι αδέσμευτοι θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νοιώσετε ξεγνοιασιά περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.
Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε μια αυξημένη ευαισθησία δείχνοντας κατανόηση και αγάπη στον σύντροφό σας. Αυτό θα επιφέρει αρμονία και ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Βάλτε νερό στο κρασί σας και αποφύγετε λογομαχίες, αν δεν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα μπορεί να βρείτε τις ιδανικές για σας λύσεις προς όφελός σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να ξεσπάσουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του έτους. Θα πρέπει να σεβαστείτε την αυτονομία του συντρόφου σας χωρίς να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί. Δείξτε δυναμισμό και θάρρος διότι κάποιο άτομο ενδέχεται να σας αποπλανήσει ιδιαίτερα κατά το 1ο τρίμηνο του έτους. Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια φόβους ανασφάλειας και εγκατάλειψης από το παρελθόν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αναζητήσετε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές συναναστ
ροφές που ίσως σημάνουν ριζικές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα με πολύ καλές προοπτικές για μόνιμη σχέση ή γάμο προς το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment