PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Οι απειλές των κυρώσεων δεν κάμπτουν την Τουρκία


Οι απειλές των κυρώσεων δεν πρόκειται να κάμψουν την Τουρκία ούτε να σταματήσουν τη δράση της, και συγκεκριμένα «τη δίκαιη υπόθεσή της», όπως το έθεσε στο μήνυμα που θέλησε να περάσει σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή την 96η επέτειο της υπογραφής της συνθήκης της Λωζάννης.

«Καμιά απειλή μέτρων δεν θα κάνει την Τουρκία να εγκαταλείψει τη δίκαιη υπόθεσή της», τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με το Anadolu, για να προσθέσει ότι «ο Εθνικός Αγώνας που δώσαμε εναντίον του πιο ισχυρού στρατού του κόσμου επιστεγάστηκε με τη συνθήκη της Λωζάνης η οποία είναι το έγγραφο ανεξαρτησίας της χώρας μας».

«Η Τουρκία, όπως και πριν από ένα αιώνα έχει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να εξολοθρεύσει κάθε είδους απειλή ενάντια στην ανεξαρτησία της, τη συνέχειά της, τη γαλήνη και ασφάλεια των πολιτών της. Τα βήματα που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα στην ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία αποκαλύπτουν καθαρά την ευαισθησία μας για προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων του λαού μας και των Τουρκοκυπρίων. Καμιά καθαρή ή συγκεκαλυμμένη απειλή μέτρων δεν θα κάνει την Τουρκία να εγκαταλείψει τη δίκαιη υπόθεσή της», πρόσθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Leave a Comment