PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ερντογάν: Ίσως έρθει η μέρα που οι Έλληνες θα αναζητήσουν συμπόνοια


Σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις οποίες κάλεσε να συμμορφωθούν με την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εξαπέλυσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικαλούμενος μάλιστα τη βοήθεια που έλαβαν οι Ελληνες που επέζησαν από τις ναζιστικές θηριωδίες και βρήκαν καταφύγιο στη Συρία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Καλούμε την Ελλάδα, κυρίως, αλλά και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες να αντιμετωπίσουν με σεβασμό τους πρόσφυγες που ήρθαν στα εδάφη τους, βάσει της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), σύμφωνα με το Anadolu.

Ο Τούρκος πρόεδρος μάλιστα έδειξε και μία σχετική φωτογραφία. «Κάποιο από αυτά τα αγοράκια ή τα κοριτσάκια από την Ελλάδα ίσως είναι ο παππούς ή η γιαγιά του Κυριάκου Μητσοτάκη», σχολίασε για να προσθέσει ευθύς αμέσως ότι «ο Ελληνας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μη δέχεται πρόσφυγες στη χώρα του δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ίσως έρθει μια μέρα που θα αναζητήσει εκείνος συμπόνια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ένταση στις Βρυξέλλες με αγρότες να σπάνε κιγκλιδώματα της αστυνομίας

Peristeri News

Ισραήλ: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου

Peristeri News

Η σορός του Αλεξέι Ναβάλνι παραδόθηκε στη μητέρα του

Peristeri News

Leave a Comment