PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εργαζόμενοι Κλινικής Ταξιάρχαι: Συνεχίζουμε δίπλα στο βιοπαλαιστή των Δυτικών Προαστίων


Οι Εργαζόμενοι Κλινικής Ταξιάρχαι απέστειλαν επιστολή σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα θέλοντας να απευθυνθούν στον κόσμο.

Μέσα από την επιστολή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον κόσμο που στηρίζει την Κλινική τα 47 και πλέον έτη λειτουργίας της.

Προσθέτουν ακόμα ότι η Κλινική λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας για τον βιοπαλαιστή εργαζόμενο των Δυτικών Προαστίων.

Κλείνοντας αναφέρουν ότι η Κλινική θα εξακολουθήσει να τηρεί τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ με τους εργαζόμενους να δίνουν όλη την ενέργεια τους για την υγεία του Λαού.

Αναλυτικά η επιστολή που έστειλαν οι Εργαζόμενοι Κλινικής Ταξιάρχαι:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ως εργαζόμενοι στην Κλινική “ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ”, θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αρχικά για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς εσάς για τα 47 και πλέον έτη που δείχνετε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας στην Κλινική μας, ως μοναδική Κλινική για τον βιοπαλαιστή εργαζόμενο των Δυτικών Προαστίων, αλλά και για να σας ενημερώσουμε ότι παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες πληροφόρησης «έως βαθμού παραπληροφόρησης» από μερίδας των ΜΜΕ, η Κλινική μας λειτουργούσε και λειτουργεί με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας.

Η Κλινική εξακολουθεί να παρέχει όλες τις Ιατρικές και Διαγνωστικές εξετάσεις, τηρώντας τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και παρέχοντας υπηρεσίες κάτω από το Πιστοποιημένο Σύστημα ISO 9001:2015.

Θα θέλαμε επίσης να σας τονίσουμε από την καρδιά μας, ότι όλο το εργαζόμενο προσωπικό (εργαζόμενοι και ιατροί), δίνουμε όλη την ενέργεια μας ώστε να διασφαλίσουμε την Υγεία του Λαού των Δυτικών Προαστίων, πολλές φορές πέρα και πάνω από τα όρια αντοχών μας και οικονομικών κριτηρίων.

Με εκτίμηση

Η Δική σας Κλινική

Οι Δικοί σας Εργαζόμενοι

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment