PeristeriNews.gr
Lifestyle

Επώνυμος Έλληνας έμπλεξε σε συμμορία με ναρκωτικά


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την σύλληψή του και την εμπλοκή του στη συμμορία με τα ναρκωτικά μίλησε επώνυμος Έλληνας.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την σύλληψή του και την εμπλοκή του στη συμμορία με τα ναρκωτικά μίλησε επώνυμος Έλληνας.

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς αθηναϊκούς κινηματογραφικούς παραγωγούς, γιος του ιδρυτή της πασίγνωστης εταιρείας «Σπέντζος Φιλμ». Ξαφνικά στην βίλα του στην Παλαιά Πεντέλη η αστυνομία συνέλαβε τον αρχηγό μιας συμμορίας ληστών και στο υπόγειο βρέθηκαν 70 κιλά χασίς.

Ο 60χρονος Αλέξανδρος Σπέντζος μετά από αρκετές ημέρες παρουσιάζεται στις εισαγγελικές αρχές και δίνει απαντήσεις σε όλα τα σκοτεινά σημεία της περίεργης υπόθεσης. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο κος Σπέντζος στην απολογία του τόνισε πως τον συγκρατούμενό του τον γνώρισε πριν από τέσσερα χρόνια όταν του τον συνέστησαν ως καλό τεχνίτη ξυλουργό.

Τον προσέλαβε σε μόνιμη βάση ως συντηρητή εγκαταστάσεων και φύλακα για τα βράδια και σε κάθε παράπλευρη της επιχείρησης εργασία. Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε αμοιβαία εμπιστοσύνη και πολύ καλή συνεργασία και κάποια στιγμή όταν εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού του στα Γλυκά Νερά, τον παρακάλεσε να τον φιλοξενήσει και ο κος Σπέντζος δέχτηκε.

Ο επιχειρηματίας τόνισε πως έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι του και έτσι δεν γνώριζε τι ακριβώς γινόταν. Όσο για το μαχαίρι, τις φωτοβολίδες και το τόξο που βρέθηκαν στην οικία του, είπε πως τα δυο πρώτα αποτελούσαν μέρος του σκάφους του με το οποίο πήγαινε για ψάρεμα και το άλλο το αγόρασε προκειμένου να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment