PeristeriNews.gr
Διεθνή

Επτά τραυματίες από πυρά στο Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης


Ως και επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, τραυματίστηκαν από σφαίρες στο Σίρακιουζ της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, γνωστοποίησε το συνδικάτο των εργαζομένων στο πυροσβεστικό σώμα – στο οποίο υπάγεται η υπηρεσία ασθενοφόρων – μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι ακούστηκαν πυρά λίγο μετά τις 21:00 τοπική ώρα και όταν άνδρες της έσπευσαν στο σημείο βρήκαν πολλούς ανθρώπους με τραύματα από πυρά καραμπίνας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στο Twitter από παραγωγό της αμερικανικής δημόσιας ραδιοφωνίας NPR.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε πόσοι άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ή πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή τους. Νωρίτερα, είχε κάνει λόγο για πέντε θύματα, χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια.

Το συνδικάτο των πυροσβεστών του Σίρακιουζ έκανε λόγο για επτά θύματα μέσω Facebook.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Syracuse.com ανέφερε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση για τον θάνατο ενός ανθρώπου από καρκίνο νωρίτερα την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, πολλά ασθενοφόρα αποχώρησαν από τον τόπο όπου έγινε το επεισόδιο, με αστυνομική συνοδεία, περί τις 21:15.

Κατά την ίδια πηγή, ακούστηκαν τουλάχιστον 10 πυροβολισμοί στο κέντρο του Σίρακιουζ, το οποίο απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα από την πόλη της Νέας Υόρκης.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment