PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επτά οι νεκροί από τη «φονική» κακοκαιρία στη Χαλκιδική


Στους επτά ανέρχονται οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την περιοχή της Χαλκιδικής.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας προχώρησε στον εντοπισμό μιας σορού, η οποία μεταφέρθηκε στα Νέα Μουδανιά με πλωτό του Λιμενικού και -όπως έγινε γνωστό- ανήκει στον 62χρονο ψαρά που αγνοείτο από χθες το βράδυ.

Η σορός εντοπίστηκε 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Καλλικράτειας Χαλκιδικής, ενώ σημειώνεται πως ο 62χρονος είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 18.00 για ψάρεμα και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η θεομηνία είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και άλλα έξι άτομα μεταξύ των οποίων δύο παιδιά.

Συγκεκριμένα ένα 8χρονο παιδί από τη Ρουμανία έχασε τη ζωή του στα Νέα Πλάγια, όταν το στέγαστρο ταβέρνας καταπλάκωσε θαμώνες του καταστήματος. Στο ίδιο σημείο τραυματίστηκε θανάσιμα και μια 54χρονη, επίσης από τη Ρουμανία, Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί από την Πυροσβεστική εάν τα δύο θύματα είχαν συγγένεια.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν επίσης τη ζωή σε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία, που παραθέριζαν με τροχόσπιτο στη Σωζόπολη και το όχημά τους φαίνεται να ανατράπηκε από τους σφοδρούς ανέμους. Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 18 ετών, είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.

Ακόμη δύο θάνατοι καταγράφηκαν στην Νέα Ποτίδαια, όπου δένδρο καταπλάκωσε 39χρονο Ρώσο και τον γιο του, περίπου δύο ετών, που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

Περίπου 120 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία και κέντρα Υγείας μετά τη θεομηνία, ενώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 26 τραυματίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Leave a Comment