PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εποχικά καταστήματα: Το ωράριο από Δευτέρα


Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζονται οι καταστηματάρχες στα εποχικά καταστήματα ώστε να υποδεχθούν με αυστηρά μέτρα και με αποστάσεις τους πελάτες.

Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών.

Οι καταστηματάρχες προετοιμάζονται να υποδεχθούν με αυστηρά μέτρα και με αποστάσεις τους πελάτες, ενώ οι τιμές τους είναι οικονομικές, όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους λόγω και της ιδιομορφίας της εποχής.

Τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ για να μεταβούν σε αυτά οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον αριθμό 2 στο 13033.

Συνολικά, 110 καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην αγορά των εποχικών ειδών θα ανοίξουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, και θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Mega.

Όπως είπε ο υπουργός: «Η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση να ανοίξει τα αμιγώς εποχικά καταστήματα. Αυτά και μόνο. Όχι γενικώς όλα τα καταστήματα που πουλάνε και χριστουγεννιάτικα είδη». Και συμπλήρωσε: «Αν πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο ρίσκο θα ανοίγαμε όλα τα καταστήματα που έχουν, μεταξύ άλλων, και εποχικά είδη. Ανοίγουμε αποκλειστικά αυτά που έχουν μόνον εποχικά είδη και πρέπει να δουλέψουν τώρα. Μιλάμε για ανθρώπους που αν δεν πουλήσουν αυτές τις ημέρες, θα ξαναπουλήσουν του χρόνου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment