PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους


Tην Παρασκευή πραγματοποιήθηκε από Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας η επιστροφή 37 αλλοδαπών πολιτών στις χώρες καταγωγής τους.

Tην Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε από Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της μη νόμιμης μετανάστευσης, η επιστροφή 37 αλλοδαπών πολιτών στις χώρες καταγωγής τους.

Πρόκειται για επτά υπηκόους Πακιστάν, 16 Κίνας, τρεις Ρουμανίας, έναν Βουλγαρίας και 10 Αλβανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Ο επαναπατρισμός τους πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Λαχώρ, το Ισλαμαμπάντ, τη Σαγκάη, το Πεκίνο, το Βουκουρέστι και τη Σόφια, ενώ οι 10 υπήκοοι Αλβανίας ταξίδεψαν οδικώς, από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθοριακού σημείου της Κακαβιάς.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται κυρίως από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment