PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιτυχής η ημερίδα WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με επιτυχία, από τα Δελφίνια Περιστερίου, η Ημερίδα – Γιορτή για την Τεχνική κολύμβηση και τη Δυναμική Άπνοια “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018”, με πολλές  συμμετοχές και θετικά σχόλια από τους γνώστες στο χώρο του αθλήματος.

Το Σάββατο 24/11/2018, μια ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, πραγματοποιήθηκε, στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου, ομιλία με θέμα τη γνωριμία με το άθλημα της Δυναμικής Άπνοιας  από τον Απόστολο Μπέλλο, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών( Instructor trainer) Ελεύθερης κατάδυσης ΕΟΥΔΑ 3***, Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών( Instructor trainer) Ελεύθερης κατάδυσης CMAS 3***, Είναι αθλητής της Εθνικής ομάδας Υ/Β σκοποβολής με διεθνείς διακρίσεις. Έχει διοργανώσει πολλούς αγώνες ελεύθερης κατάδυσης και Υ/Β σκοποβολής και έχει θητεύσει αλυτάρχης και κριτής σε Εθνικούς και σε Διεθνείς αγώνες.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Dr. Κων/νου Μπάρδη, Eργοφυσιολόγου – Διατροφολόγου, επιστημονικού υπεύθυνου του γνωστού κέντρου εργομετρικής αξιολόγησης και διατροφικής υποστήριξης Νutrilab, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις του πάνω στον πρωταθλητισμό.

Η παρουσίαση  της Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου & προπονήτριας Τεχνικής κολύμβησης στην ομάδα των Χανίων, Αικατερίνης Καλαμαρίδη, βοήθησε τους γονείς να αντιληφθούν και να γνωρίσουν περισσότερα πράγματα σχετικά με την υγεία και τη σωστή διατροφή των παιδιών τους, ως αθλητών, δίνοντας πρακτικές και χρήσιμες συμβουλές.

Το πρωί της Κυριακής 25/11/2018, το “WEST SIDE FIN FESTIVAL 2018” πραγματοποιήθηκε από τα Δελφίνια Περιστερίου, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με συμμετοχή 160 αθλητών/τριών. Η ημερίδα ξεκίνησε με το αγώνισμα της Δυναμικής Άπνοιας στις  10:00 και συνέχισε στις  12:15 με το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης. Οι αθλητές/τριες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και  λαμβάνοντας μέρος στην ημερίδα, ήταν μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι επιδόσεις τους!

Τα Δελφίνια Περιστερίου ευχαριστούν για την παρουσία τους τον Αλέξανδρο Ξιάρχο, τεχνικό σύμβουλο της Κ.Ο.Ε., τους ομοσπονδιακούς προπονητές, Ιωάννη Καλαϊτζογλίδη και Γεώργιο Σαλταμανίκα.

Ακόμη, ευχαριστούν γονείς και αθλητές που παραβρέθηκαν στην διοργάνωση του συλλόγου στο West Side Fin Festival 2018.

Καθώς και από την πλευρά του Δήμου Περιστερίου, τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Λύκο,Οικιστικής Ανάπτυξης (Πολεοδομίας) και Αναστάσιο Θεοδωράκο, Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής, τον Αναστάσιο Καλλιάφα, Πρόεδρο της ΔΕΠΑΔΠ και το Στέφανο Παπαδόπουλο, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment