PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιτέλους τελείωσε το μαρτύριο των πλέι – άουτ για τον Ατρόμητο… (video)


Παρά τις πολλές ευκαιρίες που απώλεσε, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να επικρατήσει του ουραγού Πανιωνίου και έτσι δεν έγραψε θετικό επίλογο σε αυτή την κάκιστη χρονιά.

Το ματς

Παρά το γεγονός ότι το βαθμολογικό κίνητρο ήταν με την πλευρά του Πανιωνίου, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, που κυκλοφορούσε την μπάλα και που όσο περνούσε η ώρα γινόταν επικίνδυνος προς την εστία του Κότνικ.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 8’, όταν ο Ροντρίγκο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ από πλεονεκτική θέση, ειδικά για έναν σπεσιαλίστα του δικού του επιπέδου, με την μπάλα να βρίσκει δίχτυα, αλλά την εξωτερική πλευρά της εστίας του Κότνικ.

Η πραγματικά πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας σημειώθηκε στο 20’, με τον Γκάλο αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός, αλλά ο αμαρκάριστος Μανούσος με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Ατρόμητος γινόταν όλο και δημιουργικός, χάνοντας ακόμα δύο ευκαιρίες, καθώς στο 27’ ο Ενσικουλού έπειτα από ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα άουτ και στο 43’ ήταν η σειρά του Κότνικ να φωνάξει «παρών», καθώς απέκρουσε με εξαιρετικό τρόπο το σουτ που εξαπέλυσε ο Νάτσος έξω από την περιοχή.

Β’ Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε φυσική συνέχεια του πρώτου, καθώς με την έναρξή του ο Ρισβάνης νικήθηκε στο 46′ από τον Κότνικ σε κεφαλιά που κέρδισε από κόρνερ του Γκάλο, ενώ ο Σλοβένος κίπερ είχε απάντηση και στο 54’ σε σουτ του Ραμπέγιο έπειτα από ατομική ενέργεια έξω από την περιοχή.

Καθώς περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, μέχρι τη στιγμή που ο Πανιώνιος αντιλήφθηκε πως ο βαθμός της ισοπαλίας δεν του κάνει. Από το 75’ και μετά άρχισε να βγαίνει και λίγο στην επίθεση και στο 91’ έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει το ματς, όταν ο Τσιλούλης παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε, μπήκε μέσα στην περιοχή και αφού πλάσαρε, είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέγερι, καθώς αυτή κόντραρε και στον Γούτα.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία λεπτά ήταν… ροντέο, το μηδέν από τον απολογισμό των δύο ομάδων δεν άλλαξε. Για τον Ατρόμητο, το αποτέλεσμα σε αυτή την άθλια χρονιά είναι η 8η θέση. Για τον Πανιώνιο, αν δεν προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης με αύξηση των ομάδων, ως ουραγός υποβιβάζεται απ’ ευθείας στη Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Νάτσος (80′ Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς – Ενσικουλού (67′ Βέλλιος), Ραμπέγιο, Ανδρούτσος (67′ Γιακουμάκης) – Μανούσος (90’+1′ Νταβιώτης).

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ – Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (79′ Οικονομίδης), Παπανικολάου – Τσιλούλης, Λυμπεράκης (87′ Δούμτσιος), Αραμπούλι (59′ Άρσε).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment