PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιτέλους νίκη στον… τελικό για τον Ατρόμητο (video)


Χάρη σε δύο γκολ του Μανούσου ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό ο οποίος παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές.

Αν και μόλις στην πέμπτη αγωνιστική της Super League το ματς του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό είχε χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι χωρίς νίκη ακόμη με μόλις δύο βαθμούς απένανατι στους Αγρινιώτες που ήταν στο μηδέν και ο χαμένος… χανόταν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ατρόμητο που με το… καλημέρα άνοιξε το σκορ. Στο 2′ ο Ούμπιντες έκανε την σέντρα με τον Μανούσο να πλασάρει για το 1-0 με το γκολ να μετράει ύστερα από εξέταση του VAR για ενδεχόμενο οφσάιντ.

Στην μεγαλύτερη ευκαιρία πέρα από το γκολ στο πρώτο ημίχτονο, ο Γούτας στο 19′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κνετ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν κάποιες καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες και στο 71′ έγινε ουσιαστικά η φάση που έκρινε και την αναμέτρηση, Ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με τον Μοράρ με προβολή από τη μικρή περιοχή αλλά μετά από την εξέταση του VAR ακυρώθηκε αφήνοντας του Αγρινιώτες με έντονα παράπονα.

Τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα, ο Μανούσος σκόραρε ξανά με δυνατό σουτ κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης, Ρόσα (63’ Μάντσον), Ούμπιδες (79’ Ανδρούτσος), Μανούσος.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Μιμίτο (90+1’ Καββαδίας), Μάλης, Ντίαζ (61’ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι, Nτάλτσιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment