PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Επιτέλους ήρθε η ώρα του Football Manager 2016


Με αρκετές αλλαγές θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της SEGA που πλέον δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου club!

Όπως καταλάβατε είναι η εποχή που κυκλοφορεί το νέο Football Manager και φέτος η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετές αλλαγές.

Τόσο στα game modes, όσο και στην τακτική, μεταγραφές, μενού κτλπ. Σίγουρα για έναν έμπειρο παίκτη αυτά είναι ψιλά γράμματα, αλλά καλό είναι να τα δούμε αναλυτικά.

Νέες δυνατότητες στα game modes

Φέτος η Sports Interactive δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε το δικό μας χαρακτήρα (avatar). Μην φανταστείτε customization στο επίπεδο του Fallout 4, αλλά με λίγες λεπτομέρειες που καλύπτουν τις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι μας συστήνει δυο νέα modes. Το “Create-a-club” που κάνει ακριβώς ότι λέει, δηλαδή φτιάχνετε τη δική σας ομάδα από την αρχή! Μπορείτε να βάλετε μέχρι και δικό σας logo, να δώσετε nickname και το όνομα του σταδίου που θα παίζετε. Το άλλο mode λέγεται “Fantasy Draft” και είναι για τους λάτρεις του Fantasy (φτιάχνετε τη δική σας ομάδα, πρωτάθλημα, αγωνιστικές κτλπ με προκαθορισμένο μπάτζετ).

Τακτική, συνεντεύξεις Τύπου, μεταγραφές και… στημένα!

Πάμε όμως στο κυρίως μενού που ενδιαφέρει και τους περισσότερους. Αφού φτιάξετε το προφίλ σας, διαλέξετε πρωταθλήματα για να κάνει load και επιλέξετε ομάδα, θα προσέξετε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Ας τις δούμε:

— Πιο αναλυτικές καρτέλες για το staff σας. Ξέρετε ποιος είναι καλύτερος και που. Επίσης φέτος μπορούν να αναλαμβάνουν και δεύτερο ρόλο, όπως και περισσότερες ευθύνες.

— Δίνετε συνεντεύξεις, ενώ οι συνεντεύξεις Τύπου περιλαμβάνουν ερωτήσεις με μεγαλύτερη ποικιλία που μπορούν να σας φέρουν σε κόντρα με κάποιον… συνάδελφο.

— Έχει αλλάξει το μενού της τακτικής. Μπορείτε επίσης να δίνετε συγκεκριμένες οδηγίες στις στημένες φάσεις, τοποθετώντας τους παίκτες σε θέσεις που θέλετε εσείς, δημιουργώντας διάφορα σενάρια. Θέλει προσοχή βέβαια γιατί μπορεί να αποδειχθεί… καταστροφή!

— Οι αντίπαλοι είναι πιο έξυπνοι πλέον και γι αυτό πρέπει να είστε πιο ενεργοί κατά τη διάρκεια των αγώνων, ειδικότερα όταν παίζετε απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα.

— Οι μεταγραφές έχουν βελτιωθεί. Και στο θέμα πωλήσεων και στο θέμα αγορών. Δεν υπάρχει πλέον… χάος προτάσεων. Επίσης σε κάποιες περιπτώσεις σας προσφέρουν χρήματα κοντά στην αξία του παίκτη και όχι πολύ λιγότερα όπως γινόταν παλαιότερα.

— Η match engine δεν άλλαξε αρκετά, απλά φέτος οι παίκτες μοιάζουν πιο “ζωντανοί”.

— Παρατηρούνται κάπως εύκολα τραυματισμοί παικτών, όμως είναι μέρος του παιχνιδιού, αφού πλέον πρέπει να δώσετε προσοχή στη διαχείριση των ποδοσφαιριστών και του staff που ασχολείται με την αποκατάσταση.

— Τέλος καλύτερο news feed. Βλέπετε χρήσιμες πληροφορίες και μεταγραφές που μπορείτε να… κλέψετε αν σας αρέσει να πατάτε πάνω στους παίκτες που ενδιαφέρονται οι αντίπαλοι.

Οι δημιουργοί του FM παίζουν στα σίγουρα και δεν ρισκάρουν. Κάθε χρόνο προχωρούν σε μικρές αλλαγές που θα ανακαλύψετε και μόνοι σας μέσα στις υποκατηγορίες και τις καρτέλες του παιχνιδιού. Και φέτος λοιπόν κατάφεραν να μας προσφέρουν μία πλήρη και χορταστική έκδοση που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Καλό… λιώσιμο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment