PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστροφή στο σπίτι για το Περιστέρι!


Μετά από 42 μέρες (!) ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου επιστρέφει και πάλι σπίτι του για να αγωνισθεί σε επίσημο παιχνίδι, υποδεχόμενος (15/1, 15.00) το Μαρούσι σε ένα παιχνίδι που ξυπνά μνήμες Α1.

Πλέον, οι δυο σύλλογοι, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του οποίου θα αναμετρηθούν, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, που παράλληλα θα είναι και το πρώτο μπροστά στον κόσμο μας γα το 2017.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 15.00 το μεσημέρι, καθώς άλλαξε ώρα και μετατέθηκε νωρίτερα, λόγω της διεξαγωγής στις 17.00 του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, του Ατρόμητου, με τον Πανιώνιο. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους φιλάθλους του Περιστερίου να παρακολουθήσουν ζωντανά και τις δυο αγαπημένες τους ομάδες, που δίνουν σημαντικούς εντός έδρας αγώνες.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα δεν λείπουν για το Νίκο Καραγιάννη, ο οποίος δεν υπολογίζει για ένα ακόμα ματς τον Δημήτρη Κατιάκο, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας, μετά το διπλό κάταγμα στο μετατάρσιο που υπέστη στον αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας. Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα πρόβλημα στον δικέφαλο.

Ωστόσο, η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μας είναι ανεβασμένη μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη, που μας έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με το Πανερυθραϊκό, έχοντας ρεκόρ 9-3.

O Χριστόφορος Λυκογιάννης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣΠ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με το Μαρούσι και υποστήριξε τα εξής:

«Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια δυνατή ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και στηρίζεται στην δημιουργία των άσσων της, κυρίως του Σουρλή, ενώ μέσα στο καλάθι το σημείο αναφοράς είναι ο Σολωμός. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μπούμε δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο, για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους μας και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, βασιζόμενοι στην πολύ καλή μας άμυνα».

Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη και θέλουμε να συνεχίσουμε μέσα στο 2017 με μια ακόμα καλή εμφάνιση. Κατά την διάρκεια της διακοπής δουλέψαμε πολύ και σκληρά ώστε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα στο νέο έτος. Ο μήνας που διανύουμε είναι κομβικός για τον ΓΣΠ και τον στόχο της ανόδου που έχουμε θέσει. Υπάρχει η ποιότητα, η ικανότητα και η επιθυμία στην ομάδα να πετύχει το απόλυτο (5/5) που θα την εδραιώσει στις θέσεις που οδηγούν στην Α2. Η αρχή έγινε στην Κρήτη και θέλουμε όλοι να υπάρξει ανάλογη συνέχεια με το Μαρούσι.

Περιμένουμε τον κόσμο μας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment