PeristeriNews.gr
Οικονομία

Επιστροφή ΔΝΤ στην Αθήνα μετά τις 9 Δεκεμβρίου


Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Άντζελα Γκαβίρια επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή των στελεχών του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τοποθετείται για μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Άντζελα Γκαβίρια επιβεβαίωσε σήμερα ότι η επιστροφή των στελεχών του στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος τοποθετείται για μετά τις 9 Δεκεμβρίου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας in, για το πότε αναμένεται η επιστροφή του Πόουλ Τόμσεν στην Αθήνα, δήλωσε: «Οι συζητήσεις συνεχίζονται επί ενός συνόλου πολιτικών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εν εξελίξει αναθεώρησης του ελληνικού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής. Σημειώνεται πρόοδος, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα ανοικτά θέματα που χρειάζονται περαιτέρω προσπάθειες. Οι εποικοδομητικές επαφές με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται στο πλαίσιο αυτό, από τις έδρες των Οργανισμών. Το κλιμάκιο στελεχών θα επιστρέψει στην Αθήνα σε εύθετο χρόνο, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν από το Eurogroup της 9ης Δεκεμβρίου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λήγει αύριο η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Peristeri News

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Leave a Comment