PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Επιστρέφουν στην Ελλάδα έπειτα από οκτώ χρόνια οι Red Hot Chili Peppers


Οι Red Hot Chili Peppers θα επιστρέψουν στην Ελλάδα,  έπειτα από οκτώ χρόνια, για τη δεύτερη συναυλία τους στην Αθήνα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου του 2020 και η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στο Los Angeles, το 1983. Έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο το όνομά τους. Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε έναν συνδυασμό rock, punk και funk. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής Άντονι Κιέντις, ο μπασίστας Μάικλ «Flea» Μπάλζαρι, ο ντράμερ Τσαντ Σμιθ και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι πολυ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα rock συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, έχουν κερδίσει επτά βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες – όπως του «Best Album Rock» για το «Stadium Arcadium», του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το «Dani California», του «Best Rock Song» για το «Scar Tissue» και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το «Give It Away».

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε το 2016, με τίτλο «The Getaway».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment