PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Επιστρέφουν οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι


Έπειτα από 13 χρόνια απουσίας, οι πρώην ομοσπονδιακοί πράκτορες επιστρέφουν στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας The X-Files.

Έπειτα από 13 χρόνια απουσίας, οι πρώην ομοσπονδιακοί πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι επιστρέφουν στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς επιστημονικής φαντασίας The X-Files, της πιο δημοφιλούς σειράς την δεκαετία του΄80.

Πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Γκίλιαν Άντερσον.

Τo πρώτο από τα έξι επεισόδια της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 26 Ιανουαρίου από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, παρουσιάστηκε στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης μίντια MIPCOM, στις Κάννες της νότιας Γαλλίας.

“Για μένα, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”, δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Κρις Κάρτερ, ο οποίος βρισκόταν στην παρουσίαση και εξέφρασε την ελπίδα η σειρά να συνεχιστεί και μετά την ολοκλήρωση των νέων έξι επεισοδίων– που έχει θέσει ως όριο η Fox– πιθανώς με τη μορφή μίνι σειράς ή ειδικού αφιερώματος.

Ο ίδιος είπε για την επιστροφή του στη σειρά, η οποία προβλήθηκε για εννέα σεζόν (1993-2002), ότι του φαίνεται “σουρεαλιστική”.

“Το κάνω για πάνω από το ένα τρίτο της ζωής μου, επομένως είναι πολύ σημαντικό για μένα κι έτσι άρπαξα την ευκαιρία να το κάνω και πάλι”, είπε ο Κάρτερ.

Στα νέα επεισόδια, που διαδραματίζονται στη σημερινή εποχή, οι δύο πράκτορες αντιμετωπίζουν συνωμοσίες–κυβερνητικές παρακολουθήσεις, εταιρικές απάτες κλπ–προσαρμοσμένες στο μεταφυσικό στοιχείο που χαρακτήριζε ανέκαθεν τη σειρά.

Οι δύο πρωταγωνιστές οι οποίοι έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους– τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή–ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και ανοίγουν εκ νέου τους X-Files όταν έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία για απαγωγές από εξωγήινους και μία πιθανή παγκόσμια συνωμοσία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πάολο Ταβιάνι

Peristeri News

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Leave a Comment