PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ατρόμητος


Ξανά στο γήπεδο οι παίκτες του Ατρόμητου.

Οι Περιστεριώτες υποβλήθηκαν σήμερα στο τεστ για τον κορωνοϊό, αργά το βράδυ θα έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα και την Τρίτη θα επανεκκινήσουν οι προπονήσεις.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι σε γκρουπ των τεσσάρων και πέντε ατόμων.

Αναλυτικά:

Σε γνωστό συνεργαζόμενο ιατρικό κέντρο βρέθηκαν σήμερα ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και προσωπικό της ΠΑΕ Ατρόμητος προκειμένου να περάσουν από τεστ κορωνοϊού. Την ίδια ώρα στο προπονητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους μιας και αύριο ξεκινούν οι προπονήσεις σε γκρουπ.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Μαζαράκη και η τελευταία σύσκεψη μεταξύ των ιθυνόντων του τεχνικού επιτελείου προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας και το αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Τα αποτελέσματα των τεστ αναμένονται το βράδυ της Δευτέρας και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ τεσσάρων και πέντε ατόμων.

Οι προπονήσεις και η εργασία όλων στο προπονητικό κέντρο θα τελείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με όλες τις προβλεπόμενες υποδείξεις από Κυβέρνηση και Super League.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment