PeristeriNews.gr
Media

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Τέρενς Κουίκ


O Τέρενς Κουίκ επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά τη θητεία του στην πολιτική.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter γνωστοποιώντας ότι κάθεται και πάλι στην καρέκλα του παρουσιαστή σε δελτίο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, κάθε Σαββατοκύριακο, όπως και τις Δευτέρες θα λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «ΕΞΤΡΑ TV» της Κύπρου.

Επίσης, κάθε Δευτέρα θα παρουσιάζει μια εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας.

Τις υπόλοιπες ημέρες, δηλαδή από την Τρίτη έως την Παρασκευή, θα βρίσκεται στην Αθήνα για «τις γνωστές υποχρεώσεις», όπως εξηγεί στην ανάρτησή του.

«Ξεκίνησα! Σαββατοκύριακο & Δευτέρα, στο στούντιο του ΕΞΤΡΑ TV Κύπρου, για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Αυτό που έκανα μια ζωή!! Δευτέρα & η εκπομπή με συνεντεύξεις ή θέματα επικαιρότητας. Τρίτη-Παρασκευή Αθήνα για τις γνωστές υποχρεώσεις μου. Σας ευχαριστώ για τα rt & like! Με τιμάτε», έγραψε ο Τέρενς Κουίκ.

Μεταξύ εκείνων που του ευχήθηκαν καλή νέα αρχή ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος του έγραψε «Καλή επιτυχία αγαπητέ μου Τέρενς!».

Ο Τέρενς Κουίκ του απάντησε με μια φωτογραφία των δυο τους από το παρελθόν, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε Νίκο. Εκτιμώ αφάνταστα τις ευχές σου. Το Δελτίο Ειδήσεων στο DNA μου δεν λέει να κάτσει φρόνιμα! Ούτε τα χρόνια μου με τις συνεντεύξεις. Real ολική επαναφορά στη δουλειά μου. Ξαναγύρισαν μνήμες σε όμορφες μέρες μας!».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment