PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επισήμως χωρίς κόσμο το Περιστέρι-Χαποέλ


Με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια Αρχή του Basketball Champions League ενημέρωσε πως ο αγώνας Περιστέρι Χαποέλ Ιερουσαλήμ, προγραμματισμένος για την Τετάρτη (11/3) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σεβόμενη τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η πρώτη στη διοργάνωση της FIBA, η οποία θα διεξαχθεί πίσω από κλειστές πόρτες.

Συγκεκριμένα, το Basketball Champions League ανακοίνωσε πως «σεβόμενοι τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον ιό COVID-19, γνωστότερος φυσικά ως κορωνοϊός, ο αγώνας των “ 16” ανάμεσα στο Περιστέρι και τη Χάποελ θα γίνει χωρίς θεατές.

Το Basketball Champions League θα συνεχίσει να παρακολουθεί με προσοχή την κατάσταση στην Ευρώπη, με σεβασμό στην εθνική υγεία και ασφάλεια και θα παίρνει τις ανάλογες αποφάσεις σε συνεργασία με τις προτροπές και αποφάσεις των Αρχών».

Η Χαποέλ επικράτησε με 91-78 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και το Περιστέρι θέλει πάση θυσία τη νίκη αύριο (11/3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει σε τρίτο αγώνα, επί ισραηλινού εδάφους, την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment