PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Δεξιότητες για Παιδιά Δημοτικού»


Διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό»

Στις 30 Μαΐου 2011, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου “Δεξιότητες για Παιδιά Δημοτικού”, διάρκειας 2 μηνών.

Πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, σε συνεργασία με το γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.

Συντονίστρια της ομάδας ήταν η κα Μαρία Πελεκανάκη, Κοινωνική Λειτουργός- Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Οδοιπορικού. Στην ομάδα συμμετείχαν 20 εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο ήταν βιωματικό και δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επεξεργαστούν θέματα ψυχικής υγείας όπως συναισθήματα, αυτοεκτίμηση, επικοινωνία και να εξοικειωθούν με καινούργιες παιδαγωγικές τεχνικές και μεθόδους.

Το “Οδοιπορικό” συνεργάζεται με την εκπαιδευτική κοινότητα υποστηρίζοντας τόσο το παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών όσο και καλύπτοντας τα αιτήματα συμβουλευτικής των γονέων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210-5786888, Δευτέρα–Παρασκευή 9.30- 13.30 και στο email:kp.odiporiko@yahoo.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment