PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επιθέσεις στα Εξάρχεια και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ


Νύχτα επεισοδίων ήταν η χθεσινή καθώς ομάδες κουκουλοφόρων εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια αλλά και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Μπουμπουλίνας εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στο υπουργείο Πολιτισμού ενώ λίγη ώρα αργότερα ομάδα νεαρών επιτέθηκε στους αστυνομικούς που βρισκόντουσαν έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, εξαπέλυσαν λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα κουκουλοφόροι.

Η αστυνομική δύναμη έκανε περιορισμένη χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσει τους κουκουλοφόρους, ενώ έγιναν επτά προσαγωγές. Οι προσαχθέντες αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, καθώς και σε μια μοτοσικλέτα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται»

Λίγη ώρα μετά από την επίθεση στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment