PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επιδείνωση του καιρού


Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για όλη τη χώρα από σήμερα έως και την Τρίτη.

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπει η ΕΜΥ για όλη τη χώρα από σήμερα έως και την Τρίτη.

Ειδικότερα, για σήμερα Κυριακή στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Τα φαινόμενα θα ενταθούν αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι βαθμιαία στα πελάγη τοπικά στα 6 μποφόρ.

Τη Δευτέρα το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να έχει επεκταθεί σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και το βραδυ τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Για την Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο, τα βόρεια και την Κρήτη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διαρκείας.

Την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment