PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επεισοδιακή παρέλαση στο Περιστέρι (video)


Επεισόδια σημειώθηκαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μπροστά στην εξέδρα των επισήμων

Συγκεντρωμένοι διαδηλωτές που αντιδρούν στις συγχωνεύσεις σχολείων και στην πολιτική της Κυβέρνησης επιτέθηκαν φραστικά στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βουλευτή Β΄ Αθηνών Άννα Νταλάρα. Οι αστυνομικές δυνάμεις και η δημοτική αστυνομία απώθησαν τους διαδηλωτές, που κινήθηκαν απειλητικά προς την εξέδρα των επισήμων πριν ξεκινήσει η παρέλαση.

Μετά την επεισοδιακή αρχή, η παρέλαση ξεκίνησε κανονικά μέχρι και τη στιγμή που πέρασε το 3ο Λύκειο Περιστερίου όταν οι διαδηλωτές έκλεισαν τη λεωφόρο της Π. Τσαλδάρη και αφού διαμαρτυρήθηκαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων αποχώρησαν….

Στην παρέλαση το “παρών” έδωσαν εκτός της κας. Νταλάρα, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, η Γραμματέας Γυναικείων θεμάτων της Ν.Δ., πρώην Βουλευτή Β΄ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί – Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Σε δηλώσεις της, η Υφυπουργός κα. Νταλάρα είπε ότι ήταν μια μικρή ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι κινήθηκαν προς το μέρος της λόγω των συγχωνεύσεων σχολείων που γίνονται στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment