PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επείγουσα επιστολή στρατηγού της Πυρoσβεστικής στον πρωθυπουργό


Επείγουσα επιστολή στον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο απέστειλε ο αντιστράτηγος -εν αποστρατεία- του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Επείγουσα επιστολή στον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο απέστειλε ο αντιστράτηγος -εν αποστρατεία- του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Η επιστολή αναφέρεται στην απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Φράγκου Φραγκούλη, για την απόρριψη της προσφοράς εταιρείας παροχής υπηρεσιών δασοπυρόσβεσης, (δύο ελικοπτέρων βαρέος τύπου, με αναρτημένο κάδο), για λόγους που ανάγονται στην εθνική ασφάλεια της χώρας.

Ο κ. Γκουρμπάτσης χαρακτηρίζει την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας αστεία, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένες δικαιολογίες περί εθνικής ασφάλειας δεν πείθουν κανένα σώφρονα και καλοπροαίρετο πολίτη και εξηγώντας ότι η, τουρκικών συμφερόντων, εταιρεία «Agent», από το 2000 μέχρι σήμερα, προσέφερε, για χρονικό διάστημα 120 ημερών, εντός της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, την πιο οικονομική προσφορά.

Προσφορά φθηνότερη κατά 22,3%, σε σχέση με το 2011, δηλαδή ίση περίπου με το 1/4 της συμβατικής τιμής που μίσθωνε κατά τα προηγούμενα έτη, όπως το 2011, 2010 κ.ά, το Π.Σ. και μάλιστα για μικρότερο διάστημα (90 ημερών) από «Ανάδοχο» εταιρεία, που εδρεύει στην Αυστρία και έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα.

Τέλος, ο κ. Γκουρμπάτσης τονίζει ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την Τουρκία ούτε φυσικά από άλλη χώρα. Κινδυνεύει, όπως λέει, απλά και μόνον από τη διαφθορά και τα οικονομικά «συμφέροντα», τα οποία, από το 1974 και μετά το αναποτελεσματικό «Πολιτικό Σύστημα», δεν μπόρεσε καν να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment