PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επαφές πρωθυπουργού


Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός και συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου.

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και στις 12.30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως δήλωσε και στη Βουλή ο κ. Τσίπρας.

Μετά τις επαφές που θα έχει ο πρωθυπουργός κ. Γ. Α. Παπανδρέου από το πρωί με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου, θα ακολουθήσει, στις 2.30 μ.μ., η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου θα συζητηθούν τα εξής νομοσχέδια:

Τα σχέδια νόμου για την “Αναμόρφωση Δικαίου του Ανταγωνισμού” και την “Απλοποίηση Αδειοδότησης Τεχνικών Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων, Μεταποιητικών Δραστηριοτήτων, Επιχειρηματικών Πάρκων και λοιπές διατάξεις”, του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχ. Χρυσοχοΐδης.

Επιπλέον, από το Υπουργικό Συμβούλιο περνάει αύριο το σχέδιο νόμου για την “Εξυγίανση, Αναδιάρθρωση και Ανάπτυξη των Αστικών Συγκοινωνιών Περιφέρειας Αττικής”, του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα, καθώς επίσης και εκείνο για τις “Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις”, του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδ. Λοβέρδου.

Ακόμη, θα συζητηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσή για την “Ίδρυση Υπηρεσίας Ασύλου και Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής, προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/115/ΕΚ «σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη μέλη για την επιστροφή των παρανόμως διαμενόντων υπηκόων τρίτων χωρών» και λοιπές διατάξεις”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment