PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επαφές Θ. Θεοχαρόπουλου στις Βρυξέλλες


Τριήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προκειμένου να συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κύκλος επαφών του άνοιξε τη Δευτέρα το απόγευμα με την συνάντηση του με τον Αντιπρόεδρο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Κνουτ Φλέκενσταϊν. Εν συνεχεία ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς συναντήθηκε με πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Τζιάνι Πιτέλα.

Την Τρίτη στις 11.00  θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τηνεπικεφαλής της γαλλικής σοσιαλιστικής αντιπροσωπείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αντιπρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Περβένς Μπερέ.

Στις 14:30 ο κ. Θεοχαρόπουλος θα συμμετάσχει σε debate με θέμα την «μεταρρύθμιση των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Το debate θα ανοίξει ο κ. Πιτέλα, με ομιλητές τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και τον αναπληρωτής πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ιβάιλο Καλφίν.

Την Τετάρτη στις 13:00, ο κ. Θεοχαρόπουλος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο. Στη συνέχεια, στις 15:30, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και Μέλος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment