PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Στη δημοσιότητα στοιχεία των τριών εμπλεκομένων


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τη Δευτέρα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών εμπλεκομένων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην τρομοκρατική ομάδα «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Οι δύο, 41χρονος και 45χρονος συνελήφθησαν την Παρασκευή από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ ο τρίτος, 46χρονος, αναζητείται. Η αστυνομία συνέλαβε και 39χρονη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε οπλισμός της οργάνωσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών κρίνεται ως απολύτως αναγκαία, χάριν της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των διωκόμενων εγκλημάτων αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), που δηλώνει ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Leave a Comment