PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες οι φαρμακοποιοί


Σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες προσανατολίζονται οι φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που προωθεί η κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος επισημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης, «ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά για τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, κ. Σταθάκη, σχετικά με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό των φαρμακείων. Διέκοψε την συνεδρίαση και επειγόντως μετέβη στο υπουργείο Υγείας.

Στη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, διαπιστώθηκε ότι «στην πρόταση για την τελική διατύπωση της υπουργικής απόφασης, καταλύεται πλήρως ο επιστημονικό ρόλος του φαρμακοποιού και ο επιστημονικός χαρακτήρας του φαρμακείου».
Μετά την συνάντηση, ο Σύλλογος συνέχισε τη συνεδρίαση του και αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 2.30 το μεσημέρι και να εισηγηθεί την πραγματοποίηση 24ωρων κυλιόμενων απεργιών στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα συγκληθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment