PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επανέρχονται από το Σάββατο τα απευθείας δρομολόγια του Μετρό προς αεροδρόμιο


Από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου επανέρχονται στον προγενέστερό τους σχεδιασμό, χωρίς μετεπιβίβαση δηλαδή στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας, τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό.

Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα γίνονται χωρίς μετεπιβιβάσεις στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Έτσι, τα δρομολόγια με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα ξεκινούν (κάθε 00:26 και 00:56 της ώρας) από το σταθμό «Αγ. Μαρίνα», ενώ οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:24 και 00:54 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους  στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα».

Στην ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ επισημαίνει ότι «ο επανασχεδιασμός των δρομολογίων που ίσχυσαν από την 1η Νοεμβρίου αποσκοπούσε στον εξορθολογισμό του συγκοινωνιακού έργου». Παρά ταύτα, όπως αναφέρεται, «η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τα  έστω και περιορισμένης κλίμακας αιτήματα  για κατάργηση των μετεπιβιβάσεων, αποφάσισε για λόγους κοινωνικής ευθύνης και επιβεβαιώνοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της να επαναφέρει τα δρομολόγια στην προηγούμενη μορφή τους».

Η ΣΤΑΣΥ χαρακτηρίζει «αβάσιμες τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν για αδυναμία εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου λόγω προβλημάτων σε συρμούς και έλλειψης ανταλλακτικών» και τονίζει πως «πρώτιστο μέλημά της είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών της Αθήνας και η παροχή υψηλού επιπέδου συγκοινωνιακών υπηρεσιών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment