PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίσκεψη του Γ. Γεωργαντά στο Δημαρχείο και τα ΚΕΠ Περιστερίου


O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα τα ΚΕΠ του Δήμου Περιστερίου, ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και τους αρμοδίους αντιδημάρχους.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επαφών του Υφυπουργού με το δίκτυο των ΚΕΠ, προκειμένου να συνομιλήσει με τους εργαζομένους και τους πολίτες και να διαπιστώσει δια ζώσης τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, με στόχο τη διαμόρφωση των βέλτιστων πολιτικών για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Τα δύο από τα τρία ΚΕΠ του Δήμου Περιστερίου ανήκουν στα πρώτα σε σειρά κατάταξης όσον αφορά τη διεκπεραίωση όγκου αιτήσεων και εξυπηρέτησης πολιτών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: «Δεδομένης της ειλημμένης πολιτικής μας απόφασης να αναβαθμιστεί το δίκτυο των ΚΕΠ και οι να βελτιωθούν οι παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες προς τους πολίτες, έχουμε ξεκινήσει σειρά επαφών και επισκέψεων στα ΚΕΠ προκειμένου να καταγράψουμε την κατάσταση δια ζώσης. Στόχος μας είναι να έχουμε έως τον Φεβρουάριο ανακοινώσει ένα νέο οδικό χάρτη για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και την εισαγωγή νέων υπηρεσιών, βασισμένων στην ανάπτυξη διαλειτουργικοτήτων τις οποίες προχωρά το Υπουργείο μας. Υπάρχει διαχρονική συνεργασία και στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά το δίκτυο των ΚΕΠ και είμαι ευτυχής που ακόμη μια φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment