PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επίσκεψη Γιώργου Σιδέρη στα ΕΛΤΑ Περιστερίου


Ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» επισκέφτηκε, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, τα ΕΛΤΑ Περιστερίου μαζί με το Βασίλη Βήττο, υποψήφιο Δήμαρχο Βριλησσίων και συνταξιούχο των ΕΛΤΑ.

Κατά την επίσκεψή του σημείωσε μεταξύ άλλων:

Πηγαίνοντας προς τις εκλογές θα μεγαλώσει η κοκορομαχία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για να κρύψουν τη συμφωνία τους στα βασικά. Και οι δυο συμφωνούν, προωθούν και υλοποιούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ για απελευθέρωση της ταχυδρομικής αγοράς που σημαίνει μεγαλύτερη εντατικοποίηση, πιο χαμηλοί μισθοί, περαιτέρω ιδιωτικοποίηση, ένταξη στο υπερταμείο, δουλεμπορικά γραφεία ενοικίασης εργαζομένων, μηδαμινές προσλήψεις και συμβασιούχους. Αυτά είναι κριτήρια ψήφου για την Ευρωβουλή, τη Βουλή, τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές“.

Στη συζήτηση αναδείχτηκε η σκληρή πραγματικότητα και το σχέδιο να κλείσουν το επόμενο διάστημα το Τμήμα Συναλλαγής.

Η Διοίκηση του Δήμου αντί να στηρίξει τους εργαζόμενους συνεχίζει το παραμύθι πως αυτά τα προβλήματα «δεν είναι στην αρμοδιότητά μας». Αυτό γιατί και η Δημοτική Αρχή πέρα από το υπόλοιπο πλούσιο αντιλαϊκό της έργο είναι μέσα στο παιχνίδι της εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής και στα ταχυδρομεία” τόνισε ο Γιώργος Σιδέρης και κατέληξε “για αυτό ισχυρό ΚΚΕ παντού. Για να τους χαλάσουμε την ησυχία, να εμποδίσουμε την ιδιωτικοποίηση, να διεκδικήσουμε από καλύτερες θέσεις συλλογική σύμβαση εργασίας, επαναφορά όλων όσων μας πήρανε, μονιμοποίηση των συμβασιούχων ενιαίο κρατικό φορέα ταχυδρομικής αγοράς“.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment