PeristeriNews.gr
Πολιτική

Επίσκεψη Αντ. Σαμαρά στη Φθιώτιδα


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κάνει επίσκεψη στην Φθιώτιδα.

Το “Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης” του Καινοτομικού Μουσείου Θερμοπυλών επισκέφτηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Φθιώτιδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να δει ηλεκτρονικά την απεικόνιση της Μάχης των Θερμοπυλών, ενώ χαρακτήρισε το Μουσείο ως “σημείο ενημέρωσης και για τους Ελληνες, αλλά και για τους ξένους επισκέπτες”.

“Οι Θερμοπύλες είναι χώρος αρετής που αντιστάθηκε στην ισοπεδωτική δεσποτεία και δίδαξε”, σημείωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε πως “είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε σε αυτό εδώ το μουσείο, το οποίο κάνει μια καταπληκτική σύνδεση της ιστορίας με την τεχνολογία”.

Στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς έκανε επίσκεψη στο εργοτάξιο της παράκαμψης Στυλίδας

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρησε το έργο “βαλτωμένο”, και συνέχισε “εδώ αποτυπώνεται η εγκληματική πολιτική της έλλειψης προγράμματος δημοσίων επενδύσεων. Εδώ φωτογραφίζεται αυτή η οικονομική πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην ανεργία και στα λουκέτα”.

Ο νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρρας ανέφερε ότι από τις αρχές του 2010 το συγκεκριμένο έργο έχει εγκαταλειφθεί, αφού η ανάδοχος εταιρεία, η ΑΤΤΙΚΑΤ, αντιμετωπίζει σειρά από προβλήματα και το τελευταίο διάστημα, όπως υπογραμμίστηκε, υπέβαλε αίτημα για να ενταχθεί στο άρθρο 99, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν απολυθεί.

Ο κ. Σαμαράς θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του νομού, καθώς και με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου ενώ το βράδυ θα εκφωνήσει ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment