PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Επίσημο του Καράμπελα!


Την υπογραφή του στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έβαλε ο Ζώης Καράμπελας με το Περιστέρι! 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Ζώης Καράμπελας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και θα είναι παίκτης του Περιστερίου Βίκος Cola για άλλα τέσσερα χρόνια!».

O 18χρονος guard που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Basket League, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και θα φοράει τα κυανοκίτρινα έως το καλοκαίρι του 2023! Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να παραμείνει στον Γ.Σ.Π. έπαιξε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος, σύμφωνα με τον Καράμπελα: «Είναι ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο στην ηλικία των 17 χρονών και του χρωστάω πολλά. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να δουλεύω μαζί του. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω την διοίκηση γιατί οι άνθρωποι της, μου έδειξαν από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στον σύλλογο πως με αγαπάνε. Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για τους ανθρώπους που με πίστεψαν, είναι να συνεχίσω στην ομάδα».

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του για την νέα χρονιά κι όλες αυτές που θα ακολουθήσουν, ο 18χρονος γκαρντ τόνισε: «Θέλω να καθιερωθώ στην Α1 κι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να με βοηθήσει σε αυτό, είναι ο κόουτς Πεδουλάκης. Θεωρώ πως φέτος έκανα μία καλή χρονιά, την νέα σεζόν θα υπάρχει και η Ευρώπη και θέλω να φανώ ανταγωνιστικός και χρήσιμος στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment